Genç: Başakşehir’i  yenecek güçteyiz

Genç: Başakşehir’i yenecek güçteyiz

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç Başakşehir maçının zor bir maç olacağını, ancak kazanan taraf olmak istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor’un genç yöneticisi Mustafa Genç, Başakşehir maçının zor bir maç olacağını, ancak kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

Genç, yaptığı açıklamada, ligin boyu kısaldıkça maçların daha zor geçtiğini belirterek, “iki haftalık arayı iyi değerlendirdik, inşallah pazar günü deplasmahnda oynayacağımız Başakşehir maçını kazanarak, hem şeytanın ayağını kıracağız, hem de galibiyet hasretine son vereceğiz” dedi.

Genç, “Başakşehir takımı şampiyonluk, biz ise üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyoruz. Başakşehir takımı içerde oymayacağı bizim maça asılacaktır. Bizim karşımızda daha istekli ve puan kaybetmemek için oynayacaktır. Bizim durumumuz ortada. Ligin üst sıralara tırmanmak için puan ya da puanlar kazanmamız lazım. Bu nedenle Başakşehir maçı zor olacak, ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Diğer taraftan seyir zevki yüksek bir karşılaşma olmasını bekliyoruz. Galibiyet hasretini Başakşehir gibi güçlü bir ekip karşısında sonlandırmak en büyük hedefimiz. Yönetim olarak hem teknik ekibimize, hem de oyuncularımıza olan desteğimiz ve güvenimiz tam. İnşallah hem iyi oyun, hem de iyi bir sonuçla İstanbul deplasmanından döneriz umudundayım” şeklinde konuştu.

Atiker Konyaspor yönetimi, teknik ekibi, oyuncusu ve taraftarı olarak bir bütün halinde hareket ettiklerini bildiren Mustafa Genç, bu birliktelikle mutylaka çok daha iyi yerlere geleceklerini ifade ederek, “Bu kulüp en iyi yerlere layık bir kulüp. Çok iyi bir başkanımız var. 7/24 Konyaspor’la ilgilenen, Konyaspodr’la yatıp kalkan bir insan Hilmi Kulluk. Bizle de kendisine destek veriyor ve sonuna kadar yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yönetim olarak iyi bir ekibiz. Herkesin tek derdi Konyaspor’u başarıya taşımaktır. İnşallah bunu da taraftarlarımızın da vereceği destekle başaracağız. Çünkü, Konyaspor bu ligin olmazsa olmaz takımlarından birisi olmuştur. Hilmi başkan bu kulübün marka değerini yükseltmiştir. Bunu da bütün Türkiye biliyor” diyerek, taraftarları Başakşehir maçında yanlarında görmek istediklerini bildirdi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum