Gelenek bozulmadı

Gelenek bozulmadı

Anadolu Selçukspor iç sahada kazanamama geleneğini yine sürdürdü. Sahasında Menemen Belediyespor’la golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı ekip kaçan 2 puana üzülüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Menemen Belediyespor karşısında kaçan 2 puanının üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada kazanamama geleneğini de sürdürdü. Anadolu Selçukspor 6 maçtır evinde galibiyet alamıyor.

Menemen Belediyespor maçının ardından  konuşanteknik direktör Abdurrahman Baysangur gol atma sıkıntısı yaşadıklarını söyledi. Rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilemesine rağmen maçı kazanamayan ve 1 puanla yetinen Anadolu Selçukspor’da Abdurrahman Baysangur, “İç sahada oynadığımız maçlarda ne yazık ki 3 puanla tanışamadık ama bugün bu şanssızlığı kırmak adına çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Maçın başından sonuna rakipten daha fazla maçı kazanmak istedik. Maçın özellikle ilk yarısında gol atabileceğimiz net pozisyonlarımız oldu. Son vuruşlarda yaşadığımız sıkıntıyı yine yaşadık. Oyuna sonradan aldığımız oyuncuların oyuna biraz daha katkısı olsaydı skoru değiştirebilirdik. Oyunun bütününe baktığınız zaman oyuna hakim olan istediğini sahaya yansıtan, rakibine pozisyon vermeyen bir takım oluşturduk ama gol noktasında şansın biraz daha bizden yana olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu

EKSİKLERİMİZ VARDI

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü  AbdurrahmanBaysangur maçtan önce 3 önemli oyuncularının eksik olduğunu ancak sahadaki herkesin görevini yaptığını söyledi.Baysangur, “ 2 oyuncumuz kart cezalısı olduğu için oynayamadı Halil İbrahim de sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Biz de kendi sahamızda kazanamamanın etkisiyle ofansif bir takım sahaya sürdük. Açıkçası bu da takımda etkisini gösterdi. Eksik olan oyuncuların yerine oynayan oyuncular aratmadı diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

AHMET SABRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Abdurrahman Baysangur kaleci Ahmet Sabri Fener’in 18 kişilik kadro dışında kalması ile ilgili soruya,  “Ahmet Sabri bizim takımımız için önemli bir oyuncu. Ahmet’in takım içinde kendini hissetmesi adına aldığımız bir karardı. Biraz da dizinde sorun olduğu için kendisini dinlendirmek istedik” cevabını verdi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.