Gekas 13 yaptı

Gekas 13 yaptı

Torku Konyaspor, Kayserispor'u 3-0 yenerken, yeşil-beyazlı ekibin Yunan golcüsü Gekas, gol sayısını 13'e çıkararak, büyük bir başarıya da imza attı. Kayseri maçında hasan Kabze 6, Hleb ise 2. golünü attı

Torku Konyaspor’da büyük coşku. Kayserispor’u net bir skorla yenen yeşil-beyazlılar, ligde kalmanın sevincini yaşıyor. Recep ve Mehmet Güven cezalı duruma düştü. Ligden düşen 3. takım ise, SB Elazığspor oldu. Ligden düşmesi iki hafta önce belli olan Kayserispor karşısında, maçın büyük bölümünde iyi bir futbol sergileyen ve 90 dakika sonunda sarı-kırmızılı takımı Hasan Kabze, Hlep ve Gekas’ın golleriyle deviren Torku Konyaspor, taraftarlarıyla bütünleşerek ligde kalma coşkusunu maçın hemen ardından sahada kutladı.. Daha sonra Zafer de toplanan taraftarlar bayram sevincini gece geçe saatlere kadar sürdürdüler.

Kayserispor galibiyetiyle 41 puanla 11. sıraya yükselen Torku Konyaspor, Süper ligde ilk yılında zoru başararak hedefe ulaştı. Yeşil-beyazlmı takımda, Kayserispor filelerini havalandıran Gekas 13, Hasan Kabze 6 gole ulaşırken, Hleb ise 2. golüne kaydetti.  
Kartallar, ligde son maçlarını, hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacaklar. Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından bugün saat 18.00'de Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapacak antrenmanla başlayacak.. Yeşil-beyazlı takımda, Kayserispor maçında 4. sarı kartını gerin Recep ve Mehmet Güven sakat olan Ali Turan ve sakatlığı geçmemesi halinde Kokaloviç bu maçta forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.