Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz

Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz

Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Zahir Renklibay, açıklamalarda bulundu.

Renklibay, iç sahada 2 maçı kazanıp,2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılmaları durumunda ligde kalacaklarını söyledi

3-0 galibiyet ile tamamlanan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasını değerlendiren Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Tarsus karşısına mutlak 3 puan için çıkmıştık. Bizim için çok hayati önem taşıyan bir maçtı. Oyuncularımızda üzerlerine düşen vazifeyi yaptılar. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisinde oynadılar. Hakkımız olan üç puanı üç golle aldık. Bu üç puanı ben yine taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. İçerde maç kazanamama fobimizi de bu şekilde atlatmış olduk. Ligin boyu gittikçe artık kısalıyor. Biz bu takımı ligde tutabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bu takımı ligde bırakacağız. Bize yakışan da budur. Konyamıza yakışan da budur. Biz her zaman taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz.

Artık önümüzde bir Karagümrük maçı var, o maça da yine puan veya puanlar için çıkacağız. Zorlu deplasmandan en az bir puanla döneriz diye ümit ediyorum. Bu puan da bizi ligde bırakacaktır. İç sahada alacağımız galibiyetler ve iki deplasmandan alacağımız birer puanların matematiksel olarak bizi ligde bırakacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.