Gazilerden Kartala destek ziyareti

Gazilerden Kartala destek ziyareti

Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi üyeleri Konyasporu Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde yaptığı antrenmanda ziyaret etti

Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi üyeleri Konyaspor’u Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanda ziyaret etti. Antrenman sırasında Kulüp Başkanı Ahmet Şan ile bir süre sohbet eden dernek üyeleri adına kısa bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Işık, Konyaspor’un içerisinde bulunduğu sıkıntılara rağmen başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi. Işık, Konyaspor’un bitime 2 hafta kala hala Süper Lig’in en iddialı takımlarından biri olduğunu belirtirken, yeşil-beyazlıların 2 maçı kazanarak hedefine ulaşacağına inandığını ifade etti ve başarılar diledi.

Futbolun artık bir spor olmaktan çıktığını ve zarar verici farklı boyutlara gitmeye başladığını belirten Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını isterken, ziyaretten dolayı Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi üyelerine teşekkür etti. Antrenman sonrası teknik heyet ve oyuncularla tanışan bir süre sohbet eden Türkiye Harp Malülü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi üyeleri tatlı ikramında bulundu. Başkan Mustafa Işık Konyaspor adına kaptan Ertuğrul Arslan’a Türk bayrağı, kaleci Mariusz Pawelek’e ise komando heykeli armağan etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.