Gaziantep'in fazlası yok!

Gaziantep'in fazlası yok!

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, her geçen hafta takım olarak oyunlarının üzerine koyduklarını belirterek, Gaziantepspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Gaziantepspor takımının kendilerinden üstün bir takım olmadığını söyledi. Aksoy, “Aykut Kocaman'ın göreve başlamasıyla birlikte oyunumuzda çıtanın biraz daha yükseldiğini ve bu yükselen oyunumuzun da skora olumlu yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynayacakları Gaziantepspor maçını değerlendirdir. Aksoy, “Önümüzde uzun bir hafta var. Dinlendik ve çalışmalarımızı devam ettirmeye başladık. Gaziantepspor karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağının farkındayız. Şehirdeki herkesin gösterdiği önemi göz önüne alırsak bu karşılaşma daha da zor hale geliyor. Daha öncede gördük ki Gaziantepspor'un bizden fazlası yok. Ya da bizimle eşdeğerde olabilecek bir takım. Son dönemde, yenilmemize rağmen Trabzonspor maçı da dahil, iyi oyunumuz ele alındığında bu karşılaşma için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Oyun olarak her hafta üstüne koyarak gittiklerini ifade eden Aksoy, “Özellikle Aykut Hoca göreve başladıktan sonra iyi yaptıklarımızın devamı için uğraşıyoruz. Kötü yaptıklarımızı da değiştirmek için uğraşıyoruz. Bence bu şekilde gidersek çok daha iyi bir futbol ortaya koyabiliriz. Son oynadığımız Trabzonspor karşılaşmasında maçın sonucu hariç iyi bir performans ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İnşallah Gaziantepspor maçında iyi oyunumuzu galibiyetle süsleyerek, mutlu bir şehir, mutlu bir Torku Konyaspor olarak bir sonraki haftaya 'merhaba' diyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

KARTAL'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Torku Konyaspor’da Pazar günü içi sahada Gaziantepspor ile oynanacak 10. hafta maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapılıyor. Cumartesi günü U21 takımıyla antrenman maçında karşı karşıya gelen ve Pazar günü izin yapan yeşil-beyazlılar, bugün yeniden topbaşı yapacaklar. Akşam saatlerinde, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmana Almanya’da bulunan Marica ve ülkelerinin Milli takımlarından dönememeleri halinde Djalma, Torje ve Belec dışında tüm oyuncular katılacak. Bu üç futbolcu ise Salı gününden itibaren çalışmalarda yer alacak. Gaziantepspor’u yenerek ligde 3. galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor’da Rangelov’un sakatlığı geçti. Gaziantep maçında takımdaki yerini alabilecek. Recep’in tedavisi de sürüyor. Bu futbolcunun da hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılabileceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.