Gaziantep mesaisi başladı

Gaziantep mesaisi başladı

Konyaspor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçın hazırlıklarına dün başladı. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyet alarak dönmek ve zirve yarışına devam etmek

Konyaspor’da Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maçın hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün başladı. Tatlıcak tesislerinde, öğleden sonra gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların suskun olmaları dikkat çekti. Kondisyon ve teknik çalışmada bazı oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bugün sabah salon ve öğleden sonra da tesisler olmak üzere muhtemelen çift antrenman yapacak olan Kartallar Gaziantep’e Cumartesi günü gidecekler.  Takımda önemli bir sakatlık yok. Sarı kart cezalısı Serbay kadroda yer alamayacak. Geçtiğimiz hafta trafik kazası geçiren Gökhan’ın ayak bileğindeki tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Ligde kalan dört maçından ikisini deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Göztepe, ikisini de iç sahada da Adanaspor ve Elazığspor ile oynayacak olan Konyaspor’da hedef, 12 puan. Yeşili-beyazlı yönetici ve teknik adamlar, elde olmayan nedenlerle büyük aksilik çıkmaması halinde bunu gerçekleştirebilecek güce sahip olduklarını ve ligi ilik iki takım arasında bitirerek Süper lige çıkmak istediklerini dile getirdiler. 

ELAZIĞSPOR YİNE LİDER

TFF 1. Ligde 30. hafta Elazığspor’un liderliğiyle geride kaldı.. 57 puanlı lider dışında zirve takımlarından Kasımpaşa haftayı yenilgiyle kapatırken, Konyaspor ile Akhisar berabere kaldı. Rizespor ise Sakaryaspor’u tek golle geçerek yarışa ortak oldu.   Konyaspor’un iç sahada Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile golsüz berabere kalarak 53 puan ve averajla 3. sırada tamamladığı haftada oynanan maçlardan 4’ünü ev sahibi, 1’ini deplasman takımları kazanırken, 4 maçta berabere sona erdi. Ligin dibinde ise heyecan sürüyor. Güngören ‘den sonra Sakaryaspor’da küme düştü. Giresunspor, Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe arasında ligde kalma mücadelesi iyice kızıştı. Bu takımlardan Giresun ve Göztepe haftayı yenik kapatırken, Tavşanlı Linyitspor Ardanaspor ile berabere kaldı. Toplam 22 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti Giresunspor’u 6-1 yenen Denizlispor aldı.. Bir diğer gollü maçta ise Erciyesspor-Göztepe’yi 4-2 mağlup etti. 30. hafta da yapılan maçlardan 2’sinde gol sesi çıkmazken, 2 maç 0 ve 2 maçta 1’1lik sonuçla tamamlandı.

MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

TFF 1. Ligde 31. haftanın tüm maçları Pazar günü oynanacak. Futbol Federasyonunun aldığı karara göre, karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak. Ligde 31. haftanın programı şöyle. İstanbul Güngörenspor-Ç.Rizespor A.Ş. Giresunspor-Karşıyaka. Elazığspor-Kayseri Erciyesspor. Göztepe A.Ş.-TKİ Tavşanlı Linyitspor. Sakaryaspor A.Ş.-Kasımpaşa. Boluspor-Denizlispor. Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor-Kartalspor. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Konyaspor. Adanaspor A.Ş.-Bucaspor. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.