Gazeteci Mehmet Vural  futbol turnuvası başladı

Gazeteci Mehmet Vural futbol turnuvası başladı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizasyonluğunda, amatör sporunun cefakar gazetecisi merhum Mehmet Vural anısına düzenlenen turnuva start aldı.

2013 yılında aramızdan ayrılan; merhum gazeteci “Mehmet Vural Anı Kupası U-12 Futbol Turnuvası”nda; A Grubunda; Seydişehir Gücü, K.Kara Kartallar, Raketspor, Torku Konyaspor, B Grubunda; Anadolu Selçukspor, Konya Masterler, Selçuklu Belediyespor ve Konya Fenerspor takımları şampiyonluk mücadelesi veriyor.Karşılaşmalar  Şehit Süleyman Ballan ve Şehit Muharrem Samur statlarında oynanıyor

“Mehmet Vural Anı Kupası U-12 Futbol Turnuvası” ilk 2 haftasını geride bırakırken alınan maç sonuçları şu şekilde; Torku Konyaspor-Konya Kara Kartallar 0-1, Seydişehir Gücü-Raketspor 2-1, Selçuklu Belediyespor-Konya Masterler 2-3, Konya Fenerspor-Anadolu Selçukspor 0-2, Torku Konyaspor-Seydişehir Gücü 4-1, Raketspor-Konya Kara Kartallar 1-3, Selçuklu Belediyespor-Konya Fenerspor 4-2 ve Konya Masterler-Anadolu Selçukspor 1-1. Bu sonuçlarla A grubunda Konya Kara Kartallar, B grubunda da Anadolu Selçukspor’un liderlikleri ile tamamlandı.

Turnuva Koordinatörü İbrahim Karabacak, yaptığı açıklamada; “Rahmetli Mehmet ağabey amatörlerin basın da ki adeta; sesi, kulağı ve nefesi idi. Amatör maçları sahalara giderek bizzat takip eder, ilgilenir, sohbet eder, fotoğraf çeker gazetesinde haber yapmasının yanında kulüplerin yöneticileri, antrenörleri ile kulüp meseleleri hakkında konuşur kendince fikir verir, dertleşir, hasbihal ederdi. Maçlarına yetişemediği gidemediği zamanlarda bile yöneticilerini ve antrenörlerini arar kadroları, gollerini alır yine haberini yapardı. Federasyonumuza sık sık uğrar, amatörde ve sahalarda ne yapılması, eksiklikler gibi meseleleri bizlere iletir, yardımcı olurdu. Hoş sohbet bir insandı. Sevgili Mehmet ağabey aramızdan ayrılalı bir yılı geçmesine rağmen daha dün gibi, unutmadık unutmayacağız amatörlerin çilekeş, vefakar insanını, Allah rahmet eylesin.”dedi.  Karabacak ayrıca Ramazan ayının yakın olması nedeniyle turnuvaya çok fazla takımın alınmadığını ve finalin Pazar günü saat 17.00’da Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.