Gazeteci Mehmet Vural anıldı

Gazeteci Mehmet Vural anıldı

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman gazeteci spor yazarı Mehmet Vural dün ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman gazeteci spor yazarı  Mehmet Vural dün ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Vural’ın mezarı başında yapılan törene Mehmet Vural’ın eşi oğlu, mesai arkadaşları ve sevenlerinin yanı sıra Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş  gazetemiz spor editörü Ferhat Türkoğlu da katıldı. Tören Vural’ın mezarı başında okunan Yasin-i Şerif ve edilen dualarla son buldu.

TSYD VURAL’I UNUTMADI

Konya spor basınının vefakar isimlerinden Mehmet Vural’ın ölüm yıldönümü nedeniyle TSYD Konya şubesi yönetim kurulu bir mesaj yayınladı.TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, mesajında “Konya spor basınına; asıl görevinden emekli olduktan sonra uzun yıllar, vefakarca hizmet veren, amatör maçları bile kaçırmayarak yerinde izleyen, yazdığı köşe yazılarıyla Konya sporuna yön veren, Konyaspor sevdalısı Mehmet Vural’ı bir yıl önce kaybetmemize rağmen unutmadık. O, yıllar geçse de hep kalbimizde yaşayacak. Mehmet Vural’ı, aramızdan ayrılışının birinci yılında rahmetle anıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet dileriz. Mekanının Cennet olsun. Vural ailesine, yakınlarına ve Hakimiyet Gazetesi mensuplarına ve tüm Konya spor basınına sabır dileklerimizi iletiriz.”

ASKF’DEN ANLAMLI TURNUVA

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Spor Gazetecisi rahmetli Mehmet Vural anısına futbol turnuvası düzenleyecek.  Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi dün ölümünün 1. yılında mezarı başında anılan Vural için amatöre büyük önem veren bir gazeteciği olduğunu ve yaşarken kendilerine  büyük destek verdiğini ifade etti.Remzi Ay duygularını şöyle dile getirdi.

“Rahmetli Mehmet ağabey amatörlerin basın da ki adeta; sesi, kulağı ve nefesi idi. Amatör maçları sahalara giderek bizzat takip eder, ilgilenir, sohbet eder, fotoğraf çeker gazetesinde haber yapmasının yanında kulüplerin yöneticileri, antrenörleri ile kulüp meseleleri hakkında konuşur kendince fikir verir, dertleşir, hasbihal ederdi. Maçlarına yetişemediği gidemediği zamanlarda bile yöneticilerini ve antrenörlerini arar kadroları, gollerini alır yine haberini yapardı. Gazetesinde amatöre bakış açısı her zaman farklıydı, en önemlisi amatöre en geniş sayfa ayıran gazetecisi olmasının yanı sıra karmalar yapar, haftanın enlerini; yönetici, antrenör, futbolcu, hakem seçerdi. Amatör kulüplerimizin yetkililerini hafta içinde de boş bırakmaz arar sorar, kulüp hakkında bilgiler alır haber yapardı. Federasyonumuza sık sık uğrar, amatörde ve sahalarda ne yapılması, eksiklikler gibi meseleleri bizlere iletir, yardımcı olurdu. Hoş sohbet bir insandı, çayını, sigarasını içer amatörlere masaya yatırır ve kendisini dinletirdi. Sevgili Mehmet ağabey aramızdan ayrılalı bir yıl oldu daha dün gibi, unutmadık unutmayacağız amatörlerin çilekeş, vefakar insanını, Allah rahmet eylesin.”

Başkan Remzi Ay ayrıca önümüzde ki günlerde rahmetli Mehmet Vural’ın anısına “Mehmet Vural Anı Kupası Futbol Turnuvası” tertip edeceklerini ve bu kıymetli amatör dostu gazetecimizi

anacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.