Gazeteci İsmail Güneş’in Çocukları Sünnet Oldu

Gazeteci İsmail Güneş’in Çocukları Sünnet Oldu

BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte düşen helikopterde hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş’in çocukları Tuluğhan ve Çağan erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet düğününe BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı....

BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte düşen helikopterde hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş’in çocukları Tuluğhan ve Çağan erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet düğününe BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

2009 yılındaki olayda vefat eden muhabir İsmail Güneş’in çocukları Tuluğhan ve Çağan Güneş için sünnet töreni düzenlendi. Anne Yasemin Güneş, 8 yaşındaki Çağan ve 10 yaşındaki Tuluğhan ile birlikte konuklarını kapıda karşıladı. Törene BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılarak Güneş ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Destici, erkekliğe adım atan Çağan ve Tuluğhan’a altın taktı.

Yasemin Güneş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tuluğhan ve Çağan'ın sünnet düğünü nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, “Biraz hüzünlü olsak da mutluyuz böyle bir anı yaşadığımız için inşallah askerliklerini ve evlendiklerini de herkesle beraber görürüz" şeklinde konuştu. Çok mutlu olduğunu söyleyen Tuluğhan Güneş, "Çok heyecanlıyım keşke şu an burada babam da olsa diyorum ama onun adına da mutluyum" dedi.

Programda Kur’an-ı Kerim okunurken gelen konuklara ikramlar sunuldu. Törene basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.