Galibiyete kilitlendik!

Galibiyete kilitlendik!

Konya Anadolu Selçukluspor’un genç oyuncusu Vedat Bora bu hafta deplasmanda oynayacakları Göztepe maçından galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’da Göztepe maçı hazırlıkları devam ediyor. Takımdaki olumlu havanın artık skorlara yansımaya başladığını kaydeden genç futbolcumuz Vedat Bora “Şu an en büyük hedefimiz Göztepe deplasmanından kazanarak dönmek “ dedi.

“AMACIMIZ GÖZTEPE’Yİ YENMEK”
İç sahada üst üste oynadıkları iki karşılaşmayı da kazandıklarını hatırlatan Vedat Bora “Takımdaki hava olumlu. Aldığımız galibiyetlerle her şey yoluna girmeye başladı. Kendi sahamızda ikinci yarıda oynadığız iki karşılaşmayı da kazandık. Daha da güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Şu an en büyük amacımız Göztepe’yi kendi sahasında yenmek. Bunun için çalışmalarımıza başladık. Bir seri yakalamak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“İKİNCİ YARILAR ZORDUR”
Ligde ikinci yarıların oldukça zorlu geçtiğini belirten Vedat, “Dediğim gibi sahamızda kazandığımız maçlar oldukça önemli. Sahamızda artık kaybetmek istemiyoruz. İkinci yarılarda aldığınız her puan oldukça önemli. Deplasmandan da getireceğiniz puanlar hanenize artı olarak geçiyor. İç sahada kaybetmeyerek ve deplasmandan da alabileceğimiz kadar puan alıp puan tablosunda da daha rahat bir noktaya gelmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“AMACIM KENDİMİ GELİŞTİRMEK”
Konya Anadolu Selçukluspor’da tek amacının takıma faydalı olmak olduğun kaydeden Vedat Bora “Burada oynayarak kendimi geliştirmek istiyorum. Yeni sezonda futbolda Konyaspor’a daha büyük katkılar yapmak amacım. Bunun için elimden geleni yapıp takımıma olabildiğim kadar fayda sağlamaya çalışacağım” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.