Galibiyet yemini

Galibiyet yemini

Haftalardır kötü sonuçlar alan Üniversitesporda miktarı açıklanmayan süper prim gündemde.Bu gelişme üzerine zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren oyuncuların galibiyet yemini ettikleri belirtildi

BEKO Basketbol Ligi’nde Cumartesi günü evinde konuk edeceği Darüşşafaka karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde bu karşılaşma öncesi neredeyse sıkı yönetim ilan edildi. Darüşşafaka maçıyla ilk yarıyı kapatacak olan temsilcimizde oyuncular yönetime galibiyet sözü verirken, yönetimin de bu maçın kazanılması halinde oyunculara sürpriz bir prim vermeyi düşündüğü öğrenildi. Prim konusunda net bir rakam ortaya atılmazken, Kulüp Başkanı Kürşat Turgut’un oyuncularla bire bir görüşme yaptığı hem Darüşşafaka hem de ikinci yarının ilk haftasında oynanacak Antalya Büyükşehir maçları kazanılması halinde oyunculara sürpriz bir prim vermeyi düşündüğü bildirildi. Öte yandan önceki gün takımın başarılı oyuncularından Volkan Ertetik’in gıda zehirlenmesi geçirdiği, serum bağlanan oyuncunun Meram Tıp Fakültesi’nde 1,5 saat boyunca gözetim altında tutulduğu belirtildi. Volkan’ın ciddi bir durumunun bulunmadığı bu oyuncunun dün akşam yapılan düz koşuya katıldığı bildirildi. Ayağından darbe alan İbrahim Öztürk ve baldırında çekme meydana gelen Ekene Ibekwe’nin de dün takımla birlikte düz koşuya katıldı.
ZORLU MAÇLARDA GÖZLER SEYİRCİDE
Sezon başından bu yana taraftarının desteğiyle müthiş maçlar çıkaran, kritik maçlarda galip gelmesini bilen temsilcimiz, zorluk derecesi yüksek Darüşşafaka ve Antalya BB maçlarında seyirciyi yanında görmek istiyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran ve bir an olsun susmayan basketbolseverlerin iki maçta da Üniversitespor’un yanında yer alması bekleniyor.
KAMANLI: KRİTİK MAÇLAR OYNAYACAĞIZ
Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, ligde rahatlamak için Darüşşafaka ve Antalya BB maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. 14 haftada 5 galibiyet aldıklarını, alt sıralardan uzak bir görüntü çizdiklerini ifade eden Kamanlı, “Evimizde oynayacağımız iki maç bizim için üst sıralara tırmanma açısından çok önemli. Bu maçları evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Seyircimiz bu maçlarda bizim yanımızda olsun ve bizi desteklesin” ifadelerini kullandı.
AÇILIŞ MAÇI GALATASARAY-TÜRK TELEKOM
Beko Basketbol Ligi’nde 15. hafta maçlarının programı açıklandı. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Beko Basketbol Ligi’nin ilk yarısının son haftasındaki karşılaşmaların programı şöyle: Yarın: 14.30 Galatasaray Cafe Crown-Türk Telekom (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 16.00 Casa TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş Cola Turka (TOBB Üniversitesi) 16.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Darüşşafaka Cooper Tires (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs) 17.00 Kepez Belediyesi-OYAK Renault (Kepez Belediye) 17.00    Efes Pilsen-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 18 Ocak Pazar: 13.45 Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker (Karşıyaka) 16.00 Banvit-Antalya Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Erdemir-Aliağa Petkim (Erdemir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.