Galibiyet sürpriz olmaz

Galibiyet sürpriz olmaz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Galatasaray Liv Hospital maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde Başkan Yarımcısı Kerem Öten zorlu deplasmandan alınacak galibiyetin sürpriz olmayacağını söyledi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde  Galatasaray Liv Hospital maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerde eksik veya sakat oyuncu bulunmamakta.

“MUTLAK GALİBİYET İÇİN GİTMİYORUZ AMA”
Selçuk Kartalları’nın Başkan Yardımcısı Kerem Öten zorlu bir maça çıkacaklarını belirtirken, alınacak galibiyetin sürpriz olmayacağını ifade ede. Öten, “Geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Bu deplasman fobisini bir nebze olsun üzerimizden attığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız da gerçekten bu anlamda motive oldular. Galatasaray şu anda iyi bir dönemden geçmiyor. Ligde mağlup oldular, hafta arasında Avrupa kupası maçı oynadılar. Eksikleri de var. Tabi çok kolay bir deplasman değil, mutlak galibiyet beklediğimiz bir deplasman olmamakla birlikte takımımız zorlu maçları seviyor. Büyük rakiplerle her zaman çekişmeli maçlar yaptık. Galibiyet bizim için çok büyük bir sürpriz olmaz. Her maçı kazanmak için gidiyoruz. Bu maçtan da galibiyet ile ayrılırsak ligde kalmak adına çok önemli bir adım atmış oluruz. Umarım bu şekilde sonuçlanır.” dedi.  

“MERSİN BŞB – RH GAZİANTEP MAÇI ÖNEMLİ”
Ligde ateş hattındaki makasın daralmasını bir avantaj olarak değerlendiren Kerem Öten sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Makas daraldı evet. Artık bizim önümüzde 3 maçlık bir periyot ardından oynayacağımız rakipler kendi rakiplerimiz.  Olin Edirne olsun, Mersin BŞB olsun, Trabzon olsun… Rakiplerimiz ya da kağıt üzerinde yenebileceğimiz maçlar olacak. Ben Gaziantep ;Basketbol maçı ardından umutluyum . İnşallah bu hafta bizim adımıza kendi maçımızdan daha kritik bir maç var, Mersin BŞB  - RH Gaziantep Basketbol maçı.  Eğer ordan Mersin mağlup ayrılırsa bu bizim için ciddi bir avantaj olur. Mersin ile evimizde oynayacağız ve ikili averaj hesapları da yapılabilir. Mersin ile  evimizde oynayacağımızı düşünürsek bu bizim için ciddi avantaj olur. Orada 4 sayı farkla yenilmiştik, burada 5 veya üstü farkla yenmemiz lazım. Belki 9 galibiyette ligde tutabilir. 10 kurtarır, 9 da kurtarabilecek gibi. Hesaplar çok karışık, böyle yeni baştan yazıp çiziyoruz. Şu anda lig her şeye gebe. Ayrıca Aliağa da devreden çıkmamalı bu da bizim adımıza önemli.İdman boykotları yapılıyor. Bizim rakiplerimizle oynayacak Aliağa umarız mücadelesini son haftaya kadar sürdürür.”

“ANTRENMANLAR BENİ UMUTLANDIRDI”
Takımın antrenmanlarını yakinen takip ettiğini belirten Öten, çalışmaların umut verdiğini belirtti, “Ben hafta içinde antrenmanlardayım. Müthiş antrenmanlar izledim. Ben çok umutlandım. Oyuncularımız ciddi performanslar sergilediler. Maç oynarcasına ciddiyetle çalışıyorlar. Kıran kırana antrenmanlar oluyor. Ben memnun kaldım açıkçası. Hocamızda bir hayli memnun.”

NİHAT ERDOĞAN merhababer.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.