Galibiyet planları

Galibiyet planları

Üniversiteporda gözler Cumartesi günü Erdemir ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Kupada bir sürprize imza atan ancak finalde Efese elen Erdemir karşısında galibiyet planları yapılmaya başlandı

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde geri sayım başladı.28 Şubat Cumartesi günü Erdemir ile final gibi bir mücadeleye çıkacak sarı-mavililerde zorlu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Cuma günü başlayan ve Cumartesi günü çift antrenman yapan sarı-mavili takımın antrenmanlarına sakatlığı geçen kaptan İbrahim Öztürk de katılıyor. İstanbul'da tedavi sürecini başarıyla atlanan İbrahim, Erdemir maçında Cengiz Karadağ'ın şans vermesi halinde oynayabilecek.

Türkiye Kupası finalinde Efes’e mağlup olan Erdemir, temsilcimizin karşısına kupa morali ile çıkacak. Ligde aldığı galibiyetlerle düşme potasından kurtulmak için moral kazanan Erdemir de Üniversitespor gibi bu karşılaşmaya final gözüyle bakıyor. Ligde seri galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmak isteyen Üniversitespor’lu oyuncuların camiaya galibiyet sözü verdikleri bildirildi.
TELAFİSİ ZOR MAÇLARA ÇIKACAĞIZ
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, bundan sonraki haftalarda telafisi mümkün olmayan maçların kendilerini beklediğini söyledi. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini, Cumartesi gününü iple çektiklerini vurgulayan Karadağ, şunları söyledi:
Güç dengeleri olarak eşit takımlarla mücadele edeceğiz. Bu maçlar süresince fikstür avantajını elimizde bulunduruyoruz. Kendi evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak ligdeki kötü gidişe son vereceğimize inanıyorum. Ligin kalan haftalarında istediğimiz sonuçları alarak tüm camiamızın yüzünü güldüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim ligden düşmek gibi bir korkumuz yok. Kupa moralli bir takımla karşılaşacağız ama ligin havası başka. Erdemir’i mağlup ederek Konya’ya galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum
ÇETİNKAYA: 11’DE 5 YAPMALIYIZ
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, ligde kalmanın reçetesini Merhaba’ya açıkladı. Fikstür avantajına sahip olduklarını vurgulayan Çetinkaya, kalan 11 maçtan 5’ini kazanmaları halinde ligde kalacaklarını söyledi. Erdemir maçının kader maçlarından biri olduğunu vurgulayan genel kaptan, “Bu maçı alarak alt sıralardan kurtulmak için önemli bir adım atmış olacağız. Erdemir’in kupada final oynaması bizi ilgilendirmiyor. Biz kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz. Oyuncularımız bu maça çok iyi hazırlandılar. Erdemir’den galibiyetle döneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.