Galibiyet hasreti büyüyor

Galibiyet hasreti büyüyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Atiker Konyaspor sahasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekibin galibiyet hasreti ise devam etti.

Atiker Konyaspor aldığı bu beraberlikle puanını 36 yaparken galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Ömer Ali Şahiner'in golüyle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip bu üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip 39. dakikada Diabate ile eşitliği sağladı.

Son olarak ligin 19. haftasında 27 Ocak'ta sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takım, bu maçtan sonra hem iç hem de dış sahada galibiyete hasret kaldı. Antalyaspor galibiyetinin ardından deplasmanda oynadığı maçlarda 20. haftada Bursaspor ile 0-0, 22. haftada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, 25. haftada da Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu. Atiker Konyaspor son olarak deplasmanda lider Başakşehir’e 2-0 kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynadığı Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarından 1-1 beraberlikle ayrılırken, İstikbal Mobilya Kayserispor'a 1-0 ve Çaykur Rizespor’a 2-0 yenildi.

Atiker Konyaspor bu sezon evinde oynadığı 14 maçta 5 kez kazandı.Yeşil-beyazlı ekip kalan 9 maçta ise 5 beraberlik 4 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakiplerine 18 gol atıp 15 gol yiyen Atiker Konyaspor evinde 20 puan topladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.