Galibiyet çok değerli

Galibiyet çok değerli

Konyaspor bugün Altayı ağırlıyor. İlk yarının en önemli maçlarından birine çıkacak olan temsilcimizde teknik adam Hüsnü Özkara, alacakları galibiyetin 3 puandan çok daha değerli olduğunu söyledi

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, bugün İzmir temsilcisi Altay’ı konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta Giresun deplasmanında aldığı yenilgi ile zirvedeki yerini bırakan yeşil-beyazlılar, zorlu maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Bank Asya 1.Lig’de sezonun ilk yarı son haftasında Altay ile oynayacakları maçı kazanarak hem seyircileri mutlu etmek istediklerini hem de devre arasına moralli girmek amacında olduklarını söyledi.

Dün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan son antrenman öncesi Altay maçı ile ilgili açıklamada bulunan başarılı teknik adam Hüsnü Özkara “34 puana sahip ligin zirvesinde bulunan iki takımın mücadelesi olacak. Biz kendi sahamızda oynuyoruz. Bizim adımıza çok önemli bir maç. Alınacak galibiyetin 3 puandan daha fazla değere sahip olduğuna inanıyoruz. Sahamızda oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ama sahaya 11 kişi çıkacağımıza göre, eksik oyuncularımızın yerine forma giyecek arkadaşlarımızda sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. İnşallah kendi sahamızda galibiyet serisine Altay’ı yenerek bir yenisini daha ekleriz” dedi.
Maçın Cumartesi günü (bugün) oynanacak olmasının seyirci ilgisini etkileyebileceğinin altını çizen Özkara; “Ama ben seyircimizin bizi Altay maçında naklen yayına rağmen tribünlerdeki yerlerini alarak yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. 34 puan bu ligde çok değerli. Bu puana ulaşan diğer takımların verdikleri demeçlerde “Arzu ettiğimiz hedef ulaştık” cümlesi çok önemli. Biz bu puanı haftalar öncesinde yakaladık. Oyuncularımı gösterdikleri olağanüstü performanstan dolayı bir kez daha kutluyorum. Son maçımızı kazanıp liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Karabükspor maçının sonucu ne olursa olsun Konyaspor’un Altay maçındaki tek düşüncesi kazanmak olacaktır. Geçen hafta kaybettiğimiz Giresunspor maçıyla avantajdan zarar ettik diye düşünüyorum. Altay maçını 3 puanla kapatarak hem seyircimizi mutlu etmek, hem de sezonun ikinci yarısına moralli hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.