Futbolu Konya’da noktalamak isterim

Futbolu Konya’da noktalamak isterim

Konyaspor’un emektar futbolcusu Ömer Gündostu, futbolu Konya’da bırakmak istiyor. Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı formayı giymemesine rağmen Konya’yı terk etmeyen Gündostu, Konyaspor’u sevdiğini söyledi

Konyaspor’da 2002-2003 sezonunda mücadele veren ve 2. Lig’de şampiyon olan takım kadrosundan kalan tek futbolcu olarak 7 yıldır yeşil beyazlı formaya hizmet eden Konyaspor’un eski takım kaptanı Ömer Gündostu, futbolu Konyaspor’da bırakmak istediğini söyledi.

7 yıldır Konyaspor forması giyen Kaptan Ömer Gündostu, Konyaspor’dan hiç kopmadığını belirterek şunları söyledi: “Konyaspor’a yıllarca emek veren ve bu takımda şampiyonluk yaşayan bir futbolcu olarak 1 sezon takımdan ayrı kalmak gerçekten çok zor oldu. Bunun acısını ancak yaşayan bilir, ama ben bu süreçte bile Konyaspor’dan asla kopmadım, hiçbir takımla anlaşmadım. Ancak çalışmalarıma asla ara vermedim. Form ve kondisyonumu korumak için devamlı çalıştım. Ben 7 yıl Konyaspor’da hizmet ettim. Bu gerçekten çok önemli, bunun için takımla ilişiğim kesildikten sonra bile Konya’dan ayrılmadım. Benim evim Konya’da ben Konya’da olmaktan dolayı da çok mutluyum.”
Konyaspor’u çok sevdiğinin altını çizen Gündostu; “Onun için eğer futbol yaşantımı sonlandıracaksam da bunu Konyaspor’da yapmak istiyorum. Ziya Hoca ve yönetim ne der bilmiyorum ancak benim en büyük isteğim budur. Boş mukaveleye imza atar kampa gider çalışmalarıma başlarım. Sezon başladığında ise hocam görev verirse oynar elimden geleni yaparım. Benden memnun olunursa devam eder, memnuniyetsizlik olursa müsaade ister bir maçta 15 dakika oynayarak jübilemi yapmış olurum. Bu gerçekten 7 yılını Konyaspor’a vermiş birisi olarak beni çok mutlu edecektir. Ben bu takımda futbolcu olmaktan onur duydum gurur duydum. Sadece futbolcu olarak değil Konyaspor’da ne görevde olursam olayım yine gurur duyardım. Bu nedenle geçtiğimiz yıl olduğu gibi yeni sezonda da Konyaspor’da olmak isterim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.