Futbolcular üzgün

Futbolcular üzgün

Bucaspor deplasmanında hak etmedikleri bir yenilgiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Konyasporlu futbolcular, “Bize yakışmayacak goller yedik” dediler. Kartal, hazırlıkları bugün başlayacak

Bank Asya 1. Lig’de hedefini süper lig olarak belirleyen ve ligin ilk yarısında topladığı 37 puanla şampiyonlukta iddialı olduğunu gösteren Konyaspor’da, ikinci yarıdaki kötü gidiş yeşil-beyazlı camiada moralleri bozmaya devam ediyor. İkinci yarıya Gaziantep Belediye yenilgisi ile başlayan, Kayseri Erciyesle berabere kalan ve ikinci yarının üçüncü maçında Çanakkale Dardanelspor’u yenerek morallenen Konyaspor’da, Bucaspor yenilgisi keyifleri kaçırdı.  Bucaspor deplasmanında iyi pozisyonlar bulmalarına rağmen, golü bulamadıklarını söyleyen Konyasporlu futbolcular, biran önce toparlanıp, Konyaspor gibi oynamaya ve kazanmaya Kartalspor maçıyla yeniden başlamak istediklerini bildirdiler.

ÖMER:POZİSYON VAR GOL YOK
Kazanmak veya en kötü ihtimalle de beraberlik için çıktıkları maçta Bucaspor karşısında kendilerine yakışmayacak goller yediklerini ve istemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, Kartalspor maçını kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi.
Bucaspor maçının önemini bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını söyleyen Ömer Hacısalihoğlu, "Söylenecek fazla bir şey yok. Rakibimiz ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanarak maça iyi başladı. Baskı kurmaya çalıştı. Nitekim olmayan bir pozisyonda rüzgarın ve şanslarının yardımıyla öne geçtiler. Geriye düşmemize rağmen ilk yarıda öne geçecek pozisyonları bulduk ama bir türlü golü bulamadık. İkinci yarıya da iyi başladık. Gol için her şeyi yaptık. Yine bir anlık dalgınlıktan kalemizde ikinci golü gördük. 2-1'i yakalayarak umutlandık. Kalan dakikalarda beraberliği yakalayabilirdik. Ama bizimde anlamadığımız bir şekilde çalınan penaltıyla 3-1 geriye düştük. Son düdüğe kadar mücadelemizi bırakmadık. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Kısaca kötü oynamadık ama kötü goller yiyerek mağlup olduk. Şampiyonluk ve Süper Lig hedefimizden hiçbir şey kaybetmedik. Kartalspor maçını düşünmeliyiz. Alacağımız bir galibiyetle yeniden ilk 2 takım içerisine gireceğimize inanıyoruz. Tek isteğimiz Konyaspor camiasının bize inanması ve desteklerini esirgememeleri" şeklinde görüş belirtti.
UFUKHAN:BEKLENMEDİK BİR YENİLGİ
Bucaspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirten savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar, kendilerinin girdikleri pozisyonları değerlendiremediğini, ancak rakibin yakaladığı fırsatlarda golleri bulduğunu bunun da maçın sonucunu belirlediğini söyledi.
Ligdeki konumu itibariyle iki takım açısında da zor ve önemli bir maça çıktıklarını ifade eden Ufukhan Bayraktar, "Zor maçtı. Kazanmak için oynadık. İlk yarıda şanssız bir gol yedik. Ama geride kalan dakikalarda oyunun hakimiydik. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. İkinci devreye de önce beraberlik daha sonra da kazanmayı düşünerek çıktık. Fakat golü aradığımız dakikalarda kalemizde golü yedik. 2-1'i yakaladıktan sonra beraberlik için bastırdığımız bir anda penaltıdan şanssız bir golü kalemizde gördük. Bununla birlikte direncimiz kırıldı ve hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Çok üzgünüz. İnşallah haftaya deplasmanda Kartalspor'u yenerek bunu telafi edeceğiz. Herkes bize inansın ve güvensin. Konyaspor bu sezon Süper Lig'e mutlaka çıkacak" şeklinde görüş belirtti.
KARTAL HAZIRLIKLARI BUGÜN
Bucaspor yenilgisinin hasarından biran önce kurtulmak isteyen Konyaspor, hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Kartalspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Hüsnü Özkara tarafından 1 günlük izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular,  bugün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde saat 18:00'de yapacakları antrenmanla Kartalspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Kartalspor maçına dönüm noktası olarak bakan yeşil-beyazlılar da, cezalı Tayfun’un dışında eksik bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.