Futbolcular Süper Lige inanıyor

Futbolcular Süper Lige inanıyor

Elazığspor karşısında Konyasporun gollerinden ikisini kaydeden Can Parlayan, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını belirtirken, sezon başından bu yana ortaya koydukları mücadele

Elazığspor karşısında Konyaspor’un gollerinden ikisini kaydeden Can Parlayan, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını belirtirken, sezon başından bu yana ortaya koydukları mücadele ile Süper Lig’i hak ettiklerini söyledi. Süper Lig’e ilk 2’den yükselemedikleri için üzgün olduklarını belirterek açıklamasına başlayan golcü oyuncu Can Parlayan, “Son 2 haftaya kadar en avantajlı takımdık. Ancak bu avantajı aldığımız iki yenilgi ile değerlendiremedik. Fakat Süper Lig iddiamız halen devam ediyor. Önümüzde play-off maçları var. Bu maçları kazanıp final oynamak ve sonrasında Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Sezon başından beri bize şans tanımayanları daha önce nasıl yanılttıysak şimdi de yanıltacağız. Futbol kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor. Bunun farkındayız. Konyaspor olarak sezon başından bu yana gösterdiğimiz performans ve mücadele ile Süper Lig’i hak ettiğimizi herkese gösterdik. Şimdi bunu gerçekleştirmek için önümüzde son şans play-off kaldı. Biz kendimize inanıyoruz. İnşallah da bunu başaracağız” dedi. Elazığspor maçını da değerlendiren Can Parlayan, “Bana verilen şansı iyi kullandığıma inanıyorum. Maç tecrübesi farklı bir şey. Oynadıkça insanın kendine olan özgüveni artıyor. Benim içinde Elazığspor karşılaşması böyle oldu. Goller atarak moral buldum ve en önemlisi de takımımın kazanmasına katkı sağladım. Göreve her zaman için hazırım ve fırsat verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele vereceğim” diye konuştu.

RIFAT: GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

Konyaspor’un genç futbolcusu Rifat Erdem, Elazığspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve kendilerine olan güveni boşa çıkartmadıklarını belirtti. Elazığspor ile oynanan karşılaşmada bu sezon ilk kez ilk 11’de forma giyen ve 90 dakika sahada kalan Rıfat, tek düşüncelerinin play-off sonunda Süper Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Sezonun son maçında kendilerine ilk 11’de şans veren teknik direktör Osman Özdemir’i yanıltmadıklarına inandığını ifade eden Rifat Erdem açıklamasını şöyle sürdürdü. “Sahadaki mücadelemiz, kazanma hırsımız sonuca yansıdı ve haftaya lider giren Elazığspor’u güzel bir oyun sonunda sezonun en farklı skoruyla mağlup ederek iyi bir galibiyet aldık. Öncelikle mücadelelerinden dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu galibiyet bize play-off maçları öncesinde gerçek anlamda moral oldu. Biz sezon başındaki beklentiler ve bugün gelinen nokta göz önüne alındığında başarılıyız. Ama bununla yetinmeyeceğiz. Buraya kadar gelmişken oynayacağımız maçları da kazanarak yarım kalan işimizi tamamlamak, üst düzeyde olan inancımıza ve birlikteliğimizle Süper Lig’e yükselen son takım olmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz.”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.