Futbolcular inançlı

Futbolcular inançlı

Konyasporun iki başarılı oyuncusu Görkem ile Ramazan, deplasmanda oynanan Hacettepespor maçında çok iyi oynamadıklarını, ancak iyi mücadele ederek maçı kazanmayı bildiklerini söylediler.

Konyaspor’un genç oyuncusu Görkem Görk, Hacettepe  karşısında iyi futbol oynamadan, ama iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Görkem, iç sahada kazanma geleneğini Boluspor maçıyla sürdüreceklerini ve sahip oldukları inanmış ekiple Türkcell Süper lige mutlaka yükseleceklerini söyledi.

Hacettepe Spor maçında hiçte beklemedikleri bir hava ile karşılaştıklarını belirten Görkem Görk açıklyamasını şöyle sürdürdü. "Maç ısınması sırasında bile sıcak havanın etkisindeydik ve bunun bizi maç esnasında zorlayacağını kendi aramızda paylaşmıştık. Sıcak havanın bizi olumsuz etkilediğini söyleyebilirim. İyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Ama lig uzun bir maraton ve iyi oynamadan da kazanacaksın. Bunu başardık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum..."
Lige verilen 1 haftalık aranın her takıma olduğu gibi kendilerine de iyi geldiğini de sözlerine ekleyen Görkem Görk, kalan maçlar içinde şöyle konuştu. " Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor maçına hazırlanacağız. Kendi sahamızda kazanma geleneğini Boluspor karşısında da sürdüreceğimize inanıyoruz. Biz kaliteli oyunculardan kurulu iyi ve inanmış bir ekibiz. Bu inancımız bizi hedeflediğimiz yere yani Turkcell Süper Lig'e götürecektir.." 
RAMAZAN: HEDEFE ULAŞACAĞIZ
İyi oynamadan da kazanmanın Konyaspor'un iyi takım olduğunu gösterdiğini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolculardan Ramazan Kahya, Kocaelispor maçıyla başladıkları yeni galibiyet serisini ilk yarının sonuna kadar devam ettireceklerini belirtirken, süper lig hedefine mutlaka ulaşacaklarını bildirdi.
Pazar günü oynanan maçla ilgili açıklamasına, "Hacettepe maçında çok iyi oyun oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Kazanmasını bildik" sözleriyle başlayan Ramazan, "Artık önümüzdeki haftalara bakıyoruz. Çaykur Rizespor'a kaybettiğimiz maçın ardından yeniden bir galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Geçen hafta Kocaelispor maçıyla bunun başlangıcını yaptık. Hacettepe Spor karşılaşmasıyla devam ettirdik. Boluspor ile lige verilen aranın ardından sahamızda karşılaşacağız. Bu aranın eksiklerimizi gidermek için bize çok faydalı olacağına inanıyorum. Kötü oynayarak da maç kazanmak bizim iyi takım olduğumuzu gösteriyor. Kalan haftaları da en iyi şekilde değerlendirip sezonun ilk yarısını zirvede ve rakiplerimizle aramızdaki puan farkını ne kadar açabiliyorsak puan olarak önde tamamlamak amacındayız. Bunu başaracak gücümüz var. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Konya şehrinin de bu konuda bir kıpırdanma içerisinde olduğunu görüyoruz. İnşallah el ele vererek Turkcell Süper Lig'e yükseleceğiz" diye görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.