Futbolcular galibiyetten memnun

Futbolcular galibiyetten memnun

Konyasporlu futbolculardan Tayfun ve Eser, Samsunspordan alınan 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, karşılaşma bonuyca kazanacaklarına inandıklarını ve bunu da gerçekleştirdiklerini söylediler.

Kendileri için her maçın final niteliğini taşıdığını söyleyen kaptan Tayfun Türkmen, 1-0 geriden gelerek maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ve bu galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini bildirdi. Tek düşüncelerinin kalan maçları da kazanarak ilk hedefleri olan devre arasına lider olarak girmeyi gerçekleştirmek olduğunu ifade eden, Tayfun “Samsunspor karşılaşmasında olağanüstü mücadele örneği gösteren ve kazanma adına son düdüğe kadar inancını kaybetmeyen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bank Asya 1.Lig'de kolay maç yok. Bunu bir kez daha gördük. Sahamızda bir galibiyet serisi yakalamıştık ve hedefimize ulaşma adına bunu sürdürmek istiyorduk. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Yakaladığımız fırsatlar vardı. Bunları değerlendirebilsek sonuca daha da erken gidebilirdik. Çok iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düşmemize rağmen bir an olsun kazanacağımıza olan inancımızı kaybetmedik. Bulduğumuz iki güzel golle de sonuca giderek galip geldik. Belki bu sözleri benden sürekli duyuyorsunuz ama bu gerçek. Tüm arkadaşlarım sahada kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek adına savaşıyorlar ve bunda da başarılı oluyorlar. Hatalar olmuyor mu? Tabi ki oluyor. Hepimiz insanız hata olabiliyor. Fakat oyunun geneline baktığınızda hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda bir çok gol pozisyonu bulduk. Ama bunları değerlendiremedik. Samsunspor çok iyi kontratak futbol oynayan bir takım. Bunu da buldukları golle gösterdiler. Farkı daha da arttırabilirlerdi. Ama dediğim gibi kazanma inancımızı kaybetmedik ve amacımıza ulaştık. Özetlemek gerekirse oyunun ilk düdüğünden son düdüğüne kadar kazanmak isteyen bir Konyaspor vardı” dedi. Taraftarların kendilerine verdiği desteğin de galibiyette önemli bir rolü olduğunu söyleyen Tayfun, “Burada taraftarlarımıza da ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Mağlup durumda olduğumuz zamanlarda bile bizden desteklerini esirgemediler. Maç boyunca bizleri motive ettiler. Bizde Samsunspor galibiyetimizi taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Gerçekten çok önemli ve kritik bir galibiyet aldık. Uzun haftalardır devam eden liderliğimizi bir günlüğüne de olsa Karabükspor'a devretmiştik. Sahip olduğumuz liderliğin kıymetinin farkındaydık. Bunu kaybetmemek için sahaya çıktık. Kazandık ve yeniden lideriz. İnşallah bunu da sezon sonuna kadar sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

ESER: KAZANDIK, MUTLUYUZ
Samsunspor karşısında istedikleri oyunu oynayamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ve çok sayıda pozisyona girdiklerini belirten Eser Yağmur, 1-0 yenik duruma düşmelerine karşın son dakikalarda buldukları gollerle maçı kazanmalarının büyük takım oldukları anlamına geldiğini söyledi.
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Eser, mutlak kazanmak için çıktıkları Samsunspor maçında saha şartlarının kendilerini bir hayli zorladığını ifade ederek, "Saha şartlarına uyum sağlaması için giydiğimiz vidalı kramponlarla bile ayakta durmakta güçlük çektik. Dışarıdan nasıl göründü bilemem ama saha içerisinde zemin bizi oldukça zorladı. Rakibin yanı sıra zeminle de mücadele ettik. Belki istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama maçı ilk devrede kopartacak pozisyonları bulduk. Bunları değerlendiremedik. Gol geciktikçe rakibin direnci daha da arttı. İkinci yarının hemen başında yediğimiz golle mağlup duruma düştük. Ama biz bu maçı kazanacağımıza inanmıştık. Mücadelemizin ve inancımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Son dakikalarda bulduğumuz iki golle galip geldik. Kendi evimizde geriden gelerek maçı kazanmak büyük takım olduğumuzu gösteriyor. Liderliğimizi devam ettiriyoruz. İlk yarı için kalan iki maçımızı da kazanarak devre arasına lider girmek istiyoruz" dedi. Eser,  özellikle son 15 dakikada takımı müthiş destekleyen taraftarlar da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.