'Fuarlarda Yeni Pazarlara Açılma İmkânı Buluyoruz'

'Fuarlarda Yeni Pazarlara Açılma İmkânı Buluyoruz'

Schafer Genel Müdürü Murat Aslan, Eylül ayı fuarlarının kendileri için hareketli geçtiğini söyledi. Aslan, "Yabancı katılımcı sayısı daha da fazla, bu bizim için çok daha büyük bir artı. Yeni pazarlara açılma imkanı buluyoruz. Yeni...

Schafer Genel Müdürü Murat Aslan, Eylül ayı fuarlarının kendileri için hareketli geçtiğini söyledi. Aslan, "Yabancı katılımcı sayısı daha da fazla, bu bizim için çok daha büyük bir artı. Yeni pazarlara açılma imkanı buluyoruz. Yeni ülkere Schafer’ı mağaza konsepti olarak buluşturma fırsatı buluyoruz." dedi.

25. Uluslararası Züccaciye Fuarı Züchex'de stant açan Schafer, yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Schafer Genel Müdürü Murat Aslan, fuarın kendileri için çok hareketli geçtiğini söyledi. Fuara yabancı katılımcı sayısının fazla olmasının kendileri için artı bir durum olduğunu aktaran Aslan, "Yabancı katılımcı sayısı daha da fazla, bu bizim için çok daha büyük bir artı. Yeni pazarlara açılma imkanı buluyoruz. Yeni ülkere Schafer’ı mağaza konsepti olarak buluşturma fırsatı buluyoruz. Şu anda Türkiye'de totalde bin 100 bayi ile bin 700 noktaya ulaşıyoruz. Bunun haricinde kendi mağazalarımızı açmaya başladık. Şuanda mağaza sayımız yurt içi ve yurt dışında 25 mağazaya ulaştı. Bu seneyi 40 mağaza ile kapatmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Yeni ürünlerde ağırlıklı olarak yemek takımları ve çatal-bıçak takımları bulunduğunu aktaran Murat Aslan, "Özellikle çatal bıçak takımlarında kendi tasarımcılarımızın çizdiği ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Bunun haricinde yemek takımlarında eskiye dönüş var. Türkiye’de ilk olarak yemek takımında geometrik desen çalışmamız oldu. Şu an da bütün kurgumuzu bunun üzerine yapıyoruz." bilgisini verdi.

Porselen alırken sadece desene bakarak satın alma kararı vermenin sağlıklı olmadığını da aktaran Schafer Genel Müdürü Murat Aslan, "Aldığımız 86 parça yemek takımında bir fincan kırıldığında bu takımı bozmamız mı gerekiyor? Yoksa satın aldığımız firma bize bu konuda yardımcı oluyor mu? Örneğin; Biz müşterilerimize 5 yıla kadar parça sağlama garantisi verebiliyoruz. Yani aldığınız yemek takımını kırılan bir parça için takımı kullanılamaz hale ayırmaya gerek kalmadan bunu tamamlayarak daha uzun süre kullanabiliyorsunuz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.