Fuarlar şehre değer katıyor

Fuarlar şehre değer katıyor

TÜYAP’ın organize ettiği Kent, Yapı ve Doğalgaz fuarlarının şehre hemen her açıdan değer kattığı belirtildi ve ziyaretçilerin ilgisi istendi.

Fuara katılan firmalar ziyaretçi azlığından şikayet ederken, böylesi bir organizasyonun bu kadar az katılım ve ziyaretçi azlığıyla yapılmasına anlam veremediklerini vurguladılar. 
HAZIRLAYAN: HAKAN MARKUPÇU


3KA Elektronik

Belediyelerin su tahsilat sorunlarına kökten çözüm getirmek amacıyla Alfatech ve Elektromed marka sayaçların tanıtımını yapan 3KA Elektronik fuarda açtığı standı ile özellikle belediye yetkililerinin büyük ilgisini çekiyor. Teknolojiyle adeta yarışan firma, birçok sektöre hizmet verirken fuarda elektronik sayaçların tanıtımını yapma imkanı buluyor. Ön ödemeli akıllı sayaç sistemleri sayesinde belediyelerin tahsilat sorunlarına kökten çözüm ürettiklerini dile getiren firma yetkilileri, gördükleri ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

Güneş Pili

Dünya genelinde olduğu gibi Konya’da da sektöründe liderliği eline alan Güneş Pili, fuarda ilgi odağı haline geldi. Alternatif enerji ve yenilenebilir enerji sistemleri üzerine çalışmalar sergileyen firma yetkilileri distribütörlüğünü yaptığı partner firmalarıyla birlikte Almanya’da ciddi bir ARGE birimi olan Güneş Pili her geçen gün büyüyerek kapasitesini artırıyor. Fuarlarda yer almaya büyük özen gösteren Güneş Pili, Konya’da da yoğun bir ziyaretçi ilgisi ile karşılandı.

Felluce Isı

Kalorifer kazanları, soğutma ve havalandırma sistemleri, civciv ısıtma, oto boya fırını gibi birçok alanda faaliyet gösteren Felluce Isı, kısa sürede birçok başarılı projeye imza atarak, fuarda da büyük ilgi ile karşılaştı. Firma Müdürü Şadan Tekin, özellikle 2009 yılında hızlı bir büyüme trendi yakaladıklarını 2010 yılında da çok yakında yeni ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Çetik de kaliteden asla taviz vermeden üretim yaptıklarını, fuarda bunun karşılığını aldıklarını söyledi.

Güven Panjur

Panjura dair ne varsa sloganıyla hizmet veren Güven Panjur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlu, “Güven Panjur deneyimli kadrosu panjur alanında; uygulama, projelendirme, satış, satış sonrası destek ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Güven Panjur özellikle Konya başta olmak üzere Aksaray, Karaman, Niğde, Afyon'da geliştirdiği sistemleri ile her haneye, her kurum ve kuruluşa her çapta anahtar teslim projeler üretmekte, ülke genelinde satış sonrası hizmet de vermektedir.” dedi. 

Pınar Ferforje

Pınar Ferforje Sanayi sahibi Mehmet Aydın, geniş ürün yelpazesiyle verdikleri kaliteli hizmetle övgü aldıklarını belirtti. Yaptıkları her işte estetiğe büyük önem verdiklerini ve öncelikle de "Aldatılan Müşteri Kaybedilen Bir Servettir " düsturuyla hareket ettiklerini vurgulayan Mehmet Aydın, Kösedağ Tel Örme Çit Sanayi’nin Konya bölge bayiliğini alarak ürün ve hizmet ağını genişlettiklerini dile getirdi ve Biz "Maksimum Hizmet-Kaliteli İşçilik" ilkesiyle hizmet sunmaktan mutluyuz.” dedi.


Polatoğlu Kereste

30 yılı aşkın bir süredir bölgesinin en kaliteli ağaç ürünleri malzemelerini bünyesinde bulunduran ve Türkiye çapında pazarlayan firma, ağaç işlerindeki merkez mağazasında geniş ürün yelpazesiyle faaliyetlerini müşterilerine sunuyor. Ayrıca yıllardır bu alanda Türkiye’nin önde gelen firmalarının bayiliklerini de yaptıklarını söyleyen Polatoğlu Ahşap Ürünleri Muhasebe Müdürü Bilal Menekşe, “Her türlü kalitede, isteğe bağlı farklı boy ve ebatlarda, biçilen tomruk çeşitlerimiz kızılçam, sarıçam, köknar olmak üzere fabrikamızda yer alıyor.” dedi.

Deha Isı Sistemleri

Yatay pota ile alternatif yakıtları en ekonomik şekilde ısınmaya dönüştüren Deha Isı Sistemleri her zaman olduğu gibi bu fuarda da yerini alarak ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Firma sahibi Mehmet Emin Bolay, firma olarak daima kendilerini geliştirmeye yönelik bir gayret içerisinde olduklarını belirterek katı yakıtlı stokerli kazanlarımızla ceviz kömürü yakabilen tek kazanı kendilerinin ürettiğini, müşteri taleplerini karşılamak ve geliştirme faaliyetleriyle teknolojik liderliklerini sürdürdüklerini söyledi.

Andaç Asansör

Sektörde kaliteli hizmetiyle başarılı projelere imza atan Andaç Asansör, fuarda da standındaki yeni kabinleriyle büyük ilgi gördü. Firma sahibi Kazım Andaç, ziyaretçileri ile yakından ilgilenirken, sektörde kaliteli üretim yapan firmaların başarıyı kucakladığını ancak piyasa genelinde yaşanan bazı olumsuzlukların kendilerini üzdüğünü vurguladı. Ticari ahlakın adeta her geçen gün ortadan kalktığının altını çizen Andaç, yetişmiş nitelikli kalifiye eleman sıkıntısının da düşündürücü olduğunu belirtti.

Tavsan Aydınlatma

Geliştirdiği projeler ile sürekli ileriye doğru bir gelişim gösteren Tavsan Aydınlatma fuarda açtığı büyük standı ile özellikle çocuk parkları ve aydınlatma gurubunda büyük ilgi gördü. Firma Satış Pazarlama Müdürü İbrahim Dursun, 750 ürün çeşitleriyle sürdürdükleri proje odaklı yaklaşımlarıyla sektörde aranılan marka olmayı başardıklarını belirtti. Dursun, yurtdışına da ihracat yaptıklarını dile getirerek, kendilerine özgün çizgileriyle her mekana uygun estetik ve mimari değerleri ön planda tutan modeller tasarladıklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.