Fuar hafta sonu keyifli geçti

Fuar hafta sonu keyifli geçti

TÜYAP Fuar merkezinde geçtiğimiz hafta açılan ve hafta sonu kapanan Yapı İnşaat 2017 fuarı haftasonu ziyaretçi akınına uğradı.

BAYRAKTARLAR MERKON

4-3mercedes-bayraktarlar-merkon.jpg

Geçtiğimiz hafta TÜYAP'ta gerçekleşen Konya Kent 2017, 13. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri, Yangın Güvenliği ve İtfaiye – Belediye Hizmet Araçları Fuarının görkemli stantlarından birisi Mercedes-Benz Türk Konya Bayi Bayraktarlar Merkon'un standı oldu. İtfaiye, Beton Mikseri, Çöp Kamyonu ve hafif ticari araçların sergilendiği standa Belediye yetkilileri büyük ilgi gösterdi.

ARMA STİL BEĞENİLDİ

4-4arma-stil.jpg

Yapı İnşaat 2017 fuarının promosyon ve tanıtım standı özelliğini taşıyan Arma Stil'in standında ziyaretçileri sürprizler bekliyordu. Ziyaretçilerin resimlerini çekip dergi kapağı formatında grafik yapıp ziyaretçilere sunan Arma Stil, bu farklı çalışmasıyla büyük beğeni topladı.

TAŞLARIN DÜNYASI TÜYAPTAYDI

4-5taslarin-dunyasi.jpg

TÜYAP Konya Fuarı’nda düzenlenen Konya Yapı ve İnşaat ile Kent 2017 Yerel Yönetim Fuarı’na Türkiye’nin dört bir yanından katılımcı oldu. Konya fuarlarını kaçırmayan ve her yıl katılarak ürünlerini sergileyen Bursa’dan Şahin Karalı, açtığı stantta tamamını taştan yaptığı tespih ve süs eşyaları ile dikkat çekiyor. Karalı, envai çeşit taş sergilediği stantta, taşların faydalarını saymakla bitiremiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.