Fotoğrafların Öyküleri

Fotoğrafların Öyküleri

Fotoğraf sanatçıları Mustafa Akgün ve Mehmet Şahinin 21 fotoğrafından oluşan Öyküler Fotoğraf sergisi, Konya Kule Site AVMde, Turkish Exporterın sponsorluğunda 2021 Haziran tarihlerinde görücüye

Fotoğraf sanatçıları Mustafa Akgün ve Mehmet Şahin’in 21 fotoğrafından oluşan ‘Öyküler’ Fotoğraf sergisi, Konya Kule Site AVM’de, Turkish Exporter’ın sponsorluğunda 20–21 Haziran tarihlerinde görücüye çıktı. Turkish Exporter’ın Basın Müdürü Ömer Faruk Lekesiz, serginin açılışında, “Fotoğraf, anı yakalamaktan çok zamanı saklamaktır. Burada bizlerin gündelik yaşamda karşılaştığımız binlerce görüntüyü, fotoğraf sanatıyla sanatsal bir biçimde bizim için sunuyorlar. Bir fotoğraf sadece bir kez çekilir. Zamanı bu titizlikle saklayan Mehmet Şahin ve Mustafa Akgün Bey’i tebrik ediyorum” dedi. Lekesiz sözlerini, Mehmet Şahin’in ve Mustafa Akgün’ün sanatsal yaşamı boyunca 3. gözlerini yitirmemeleri temennisiyle tamamlayarak kurdeleyi kesti.

Sergi sahibi fotoğrafçılardan Mustafa Akgün ise, “Sergi, belgesel temalı fotoğraflardan oluşuyor. Konya halkının fotoğraf sanatına gereken ilgiyi göstermesini bekliyoruz. Bu ilginin başlangıcı olarak bütün Konyalıları 20–21 Haziran tarihlerinde buraya, Kule Site’ye davet ediyoruz” dedi.

SELÇUK KARPUZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.