Forma dağıtımı sürüyor

Forma dağıtımı sürüyor

Konyaspor sevgisini küçük yaşta aşılamak amacıyla İlköğretim Okullarına yönelik olarak başlatılan forma dağıtım Kampanyası devam ediyor

Sponsor firma Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından yaptırılan Konyaspor formaları Alparslan İlköğretim Okulunda dağıtıldı. Forma dağıtımına başkanımız Ahmet Şan, basın sözcüsü Güven Öten ve sponsor firma Gaznet Şehir Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım katıldı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler Konyaspor lehine tezahürat yaparken başkan Ahmet Şan, Konyaspor'un şehrin ismini ulusal ve uluslararası arenada duyuran temsilcisi olduğunu belirtti. Takımın genç yeteneklerle bu yıl başarılı bir performans sergilediğini söyleyen başkan Ahmet Şan, öğrencilere seslenerek, "Orada da sizin ağabeyleriniz var, futbol oynuyor ve bu sezon Türkiye'ye aldıkları başarılı sonuçlarla örnek oldular. Sizlerinde desteğiyle başarıyı yakalamak üzereyiz. Bu başarı tüm Konya'nın başarısı olacaktır" diye konuştu.
Gaznet A.Ş. Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım ise, Konyaspor'un kampanyasına teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiklerini söyledi. Konyaspor'un sevincini ve heyecanını paylaştıklarını ifade eden Sılkım, takımı daima Süper Lig'de görmek istediklerini ve bunun için ellerinden gelen desteği göstereceklerini vurguladı. Forma dağıtım töreninde daha sonra Konyaspor forması giyen öğrencilerle fotoğraf çektirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.