Fırıncı çaresizliğini böyle dile getirdi: Utanıyoruz!

Fırıncı çaresizliğini böyle dile getirdi: Utanıyoruz!

Afyonkarahisar’da bir fırıncı esnafı, ekmeğe gelen zam karşısında yaşadığı çaresizliği cama yapıştırdığı bir notla ifade etmek zorunda kaldı.

Artan maliyetler ve un fiyatlarına gelen zamların ardından ülkenin birçok kentinde ekmeğe zam yapılmıştı. Afyonkarahisar'da da bir fırıncı esnafı ekmeğe yapılan zammı dükkanına astığı ilginç bir notla duyurdu.

“ZAMLARDAN UTANIYORUZ”

Fırıncı, yaptıkları zamdan dolayı müşterilerden özür dileyerek, “Uyguladığımız zamlar için utanıyoruz. Ama artık biz de işin içinden çıkamıyoruz. Herkesten özür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fırıncı esnafının dükkanının içerisine astığı notu sosyal medya hesabından paylaşan  Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş şu ifadelerle yaşanan durumu değerlendirdi:

''Bu durumu Afyonkarahisar esnafımız da hemşerilerimiz de hak etmiyor! Ancak asıl utanması gerekenler esnafımıza ve milletimize bu durumu yaşatanlardır! Bugün Afyonkarahisar'da girdiğimiz her bakkalda, berberde, sanayi dükkanında, fırında, tuhafiyecide, manavda esnafımızın konuştuğu konu maalesef zamlar, vergiler ve ekonomik sıkıntılar. Vatandaşımız artık sunî gündemlerden bunaldı ve bir çözüm bekliyor. Lafla peynir gemisinin yürümediği ortadadır.  Üretim odaklı bir ekonomi politikası benimsenmediği müddetçe Afyonkarahisar'da ve Türkiye'de ne geçim sıkıntısı ortadan kaldırabilir, ne zamlara dur denebilir ne de işsizlik problemi çözülebilir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum