Filenin Sultanları'na filede rakip Rabita Bakü

Filenin Sultanları'na filede rakip Rabita Bakü

Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonasında Vakıfbank bugün finalde Azerbaycanıın Rabita Bakü takımı ile finalde kapışacak..

Vakıfbank’ın rakibi Rabita Bakü
Vakıfbank Türk Telekom, Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası’nın yarı finalinde karşı karşıya geldiği, Brezilya’nın Osasco Voleibol Clube takımını 3-0 yenerek finale yükselmişti. Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen şampiyonada Avrupa kıtasını temsil etme hakkı kazanan temsilcimiz, rakibini 25-19, 25-21 ve 25-19’luk setler sonunda mağlup etti.
İlk maçında Dominik Cumhuriyeti’nin Maridor takımını 3-0, ikinci maçında ise Kenya’nın Prisons takımını yine aynı skorla mağlup eden Vakıfbank Türk Telekom, yarı finalde aldığı bu galibiyetle set vermeden finale uzanma başarısını gösterdi. Vakıfbank finalde, Maridor’u 3-0 yenen Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımı ile bugün TSİ 17.00’de karşılaşacak. Geçtiğimiz yıl bu kupayı kazanan Fenerbahçe’nin ardından finale yükselme başarısı gösteren ikinci Türk ekibi olan Vakıfbank bugünkü maçı kazandığı takdirde Avrupa şampiyonluğunun ardından müzesine bir de Kulüpler Dünya Kupası koyacak.
(haber 7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.