File’de yoğun hafta

File’de yoğun hafta

Voleyboldaki temsilcilerimiz lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Ereğlispor, Ezacıbaşı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, Diltaş ise Arkas önünde galibiyet hesapları yapıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren Ereğli Belediyespor 10 Şubat Çarşamba günü karşılaşacağı Eczacıbaşı Zentiva maçının hazırlıklarını Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde sürdürüyor. Sabahları kondisyon çalışması yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, önemli bir eksiklikte bulunmuyor. Ligin ikinci yarısına kötü başlangıç yapan ve 3 haftadır kötü gidişe dur diyemeyen Yeşil-beyazlılar, Eczacıbaşı Zentiva maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyor.

Zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Deplasmanda oynayacağımız Eczacıbaşı Zentiva maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Ligde kötü günler geçiriyoruz. İkinci yarıda oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Hedefimiz bu zorlu karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak” diye konuştu.
DİLTAŞ’TA MORALLER YERİNDE
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden ve ligde kötü günler geçiren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü 11 Şubat Perşembe günü erteleme maçında Arkasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Bu sezon ligde kalmayı planlayan ancak alt sıralardan bir tülü uzaklaşamayan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, Arkasspor ile yapacağı maçtan en iyi sonuçla ayrılmanın planlarını yapıyor.
Arkas’ın gücünü bildiklerini ancak çekinmediklerini belirten antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, “Bizim için iyi takım kötü takım yok. Biz tüm rakiplerin karşısına iyi top oynamak ve kazanmak için çıkıyoruz ancak sonuçları alamıyoruz. İnşallah yeni transferimizin de katkısıyla bundan sonra sonuçları da alacağız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.
Arkasspor maçını kazanarak önemli bir galibiyete imza atmak istediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman ise” Ligin alt sıralarından kurtulabilmemiz için Arkasspor maçını kazanmamız gerekiyor. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. İyi bir oyun çıkartıp, Konya’ya galibiyetle döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.