Ferdi Kaza Sigortası ile Mutlu Yarınlar

Ferdi Kaza Sigortası ile Mutlu Yarınlar

Ferdi Kaza Sigortası ile Mutlu Yarınlar

QNB Finansbank ve dünyaca ünlü sigorta şirketi Cigna ortaklığından doğan Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., bireysel ve kurumsal kategorileri altında sunduğu ferdi kaza, emeklilik ve hayat sigortası paketleri ile hayatınızın her anına dokunur. Bireysel emeklilik paketleri mutlu bir emekliliği güvence altına alırken, hayat sigortaları öngörülmeyen hastalık ve kazalar karşısında hem size hem sevdiklerinize koruma sağlar. Bunların yanında Cigna Finans'ın bireysel ferdi kaza sigortası paketleri ile beklenmeyen riskler karşısında güvence elde edebilir, gruplar için tasarlanan sigorta paketleri ile çalışanlarınız ve ailelerine için güvence sağlayabilirsiniz.

 

Ferdi Kaza Sigortası Nedir?

 

Ferdi kaza sigortasını, günlük hayatınızda her an rastlanabilecek kazalara karşı maddi güvence sağlayan bir koruma aracı olarak değerlendirebilirsiniz. Bu korumanın kapsamı, sigorta poliçesi ile belirlenir. Sigorta paketi ile kaza sonucu tam maluliyet, kaza sonucu gündelik hastane masrafları ya da kaza sonucu vefat tazminatlarını satın alabilirsiniz. Birdenbire ortaya çıkan gazların solunumu, yanıklardan ve ani hareket sonucunda meydana gelen kas ve sinir incinmesi, burkulması ya da kopması, haşere ve yılan sokması neticesindeki zehirlenmeler, kuduz nedeniyle ölüm ya da cismani arızalar ferdi kaza sigortası genel şartları çerçevesinde değerlendirilir.

 

Cigna Finans, Aileme Değer, Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı, Gülen Yüzler, İkisi Bir Arada, Acil Destek, Her Eve Lazım ve Hastane Destek ferdi kaza sigortası ürünleri olmak üzere 7 farklı koruma sunar. Ferdi kaza sigortası neleri kapsar sorusunun cevabı sigorta paketine göre değişiklik gösterir. Tüm paketler için ortak olan ise vefat teminatının sadece kaza sonucu ölüm riskini güvence altına almasıdır.

 

Farklı Teminatlarla Farklı Güvence Çeşitleri

 

kapsamı  seçilen sigorta paketinin teminatlarına göre farklılaşır. Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı sigorta paketini satın alarak kaza sonucu vefat, kanser ve süreklik sakatlık hallerine karşı önlem alabilir, hem kendiniz hem sevdikleriniz için koruma sağlayabilirsiniz. Sakatlık durumunda veya kansere yakalanmanız halinde size toplu ödeme yapılırken, ölüm halinde sevdikleriniz için maddi güvence sağlanır. Kanser teminatı kapsamında ödenen tutarları isterseniz tedavi giderleriniz, isterseniz fatura, kredi, kira gibi diğer masraflarınız için kullanabilirsiniz. Bu sigorta paketinin en büyük avantajlarından bir tanesi poliçede belirlenen risklerin gerçekleşmemesi durumunda ödediğiniz primlerinizin size iade edilmesidir. Aileme Değer paketi, kaza sonucu ölüm veya sürekli sakatlık durumunda 10 yıl boyunca aylık tazminat ödemeleriyle size ve ailenize güvence sağlar. Yapılan maddi destek tüm masraflar için kullanılabilir.

 

Kaza sonucu sürekli sakatlık ve kaza sonucu vefat teminatlarını içeren Gülen Yüzler Ferdi Kaza Sigortası, kazalara karşı koruma sağlarken aynı zamanda diş sağlığı ihtiyaçlarını da ücretsiz ve indirimli olarak karşılar. İkisi bir arada ferdi kaza sigortası, Gülen Yüzler ürününe ek olarak göz sağlığı hizmetlerini de kapsar. Cigna Finans, Acil Destek ürünü ile karşı karşıya kalabileceğiniz kazalar için size ve ailenize maddi destek sunar. Hastaneye yatmanız halinde günlük tazminat ödenmesini sağlayan paket, ayrıca ücretsiz ambulans, 24 saat tıbbi danışmanlık gibi avantajlar da sunar. Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası, ev ve araç ile ilgili gereksinimleriniz için İndirimli/ücretsiz hizmetler sunar.  Paketi satın alanlara kaza sonucunda sürekli sakatlık ve kaza sonucu vefat halinde toplu ödeme yapılır. Hastane Destek Ferdi Kaza Sigortası'nda ise kaza sonucu sakatlık ve kaza sonucu vefat halinde maddi destek dışında hastane masraflarınız için günlük tazminat ödemesi yapılarak acil gereksinimleriniz için kolaylık sağlanır.

 

Grup Ferdi Kaza Sigortası

 

Cigna Finans bireysel ürünler dışında kurumsal ürün yelpazesi ile de yaşamınızı kolaylaştırır. İş hayatınızda hem çalışanlarınıza hem de ailelerine güvence sunan  sigorta paketleri, sağladığı avantajlarla dikkat çeker. İş esnasında ortaya çıkan beklenmeyen kazalar için Cigna Finans'ın Grup Ferdi Kaza Sigortası paketi ile koruma sağlanır. Ayrıca grup için hazırlanan sigorta poliçesi sayesinde çalışanlarınız adına ödenen sigorta primlerini, ticari kazancınız tespit edilirken belirli oranlarda indirim kalemi olarak kullanabilir ve şirketiniz için vergi avantajı sağlayabilirsiniz. Paket aynı zamanda çalışanlarınızın şirketinize sadakatini artırarak iş verimliliğinizi de arttırmanızı sağlayacaktır.   

 

Cigna Finans, bireysel ve kurumsal sigorta paketleri ile gereksinimlerinize karşılık verir. Siz de Cigna Finans'ın avantajlı sigorta paketlerini inceleyerek tercihlerinize ve önceliklerinize en uygun paketleri keşfedebilir, öngörülemeyen risklere karşı şimdiden önlem alabilirsiniz. 

 

Detaylı bilgi almak için: adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.