Fen-edebiyat Fakültesi Ve Sağlık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fen-edebiyat Fakültesi Ve Sağlık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Amasya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu’nu 2013-2014 eğitim öğretim yılında başarı ile bitiren öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi. Amasya Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet...

Amasya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu’nu 2013-2014 eğitim öğretim yılında başarı ile bitiren öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi. Amasya Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Vali Vekili Suat Seyitoğlu, Baro Başkanı Avukat Melik Derindere, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ve yakınları katıldı. Fen-Edebiyat Fakültesi’nin ilk mezunu olan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi.

Rektör Metin Orbay burada yaptığı konuşmada, ''Diplomanızı aldınız ve artık hayat okuluna dâhil oldunuz. Hayat okulunda vizeler, finaller yok ama orada sizi daha meşakkatli bir yol bekliyor, bu yolda çok çalışmak, araştırmak zorundasınız. Aziz Türk milletinin, bizlerin ve ailelerinizin sizden tek bir beklentisi var, bu vatana canı gönülden hizmet etmek. Hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.'' dedi.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şevket Kandemir, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da en önemli faktörün insan gücü olduğunu söyledi. Kandemir; ''İyi eğitilmiş kendisini yetiştirmiş, çevresine duyarlı, milletine ve insanlığa karşı görevlerini tam olarak kavramış bir birey insanlık için en büyük zenginliktir. İşte bu zenginliğin kaynağı okullar özellikle de üniversitelerdir.'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından yıl içerisinde derece yapan başarılı öğrencilere belge verildi. Tören havaya kep atılması ve yemek ikramının ardından son buldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.