Fatih Terim: Brezilya Maçında Mümkünse İyi Bir Sonuç Almak İstiyoruz

Fatih Terim: Brezilya Maçında Mümkünse İyi Bir Sonuç Almak İstiyoruz

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçında mümkünse iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.Yarın akşam Brezilya ile oynanacak özel maç öncesinde Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçında mümkünse iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Yarın akşam Brezilya ile oynanacak özel maç öncesinde Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, Brezilya ile oynamanın ülke prestiji açısından çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Ülkemizde Brezilya'ya büyük bir sempati var. Onlar bizden çok uzakta olsa da onları hep yakınımızda hissettik. Tüm turnuvalarda onların birer taraftarı olduk. Böyle baktığınızda tüm dünyanın büyük sempatisini kazanmış çok büyük bir hayran kitlesi olan bir ülkenin takımı ile oynamak güzel olacak. Sonuç ne olursa olsun oyuncularımıza katkıda bulunacaktır. 70 ülke bu maçı yayınlayacak. Güzel bir ekiple karşılacağız. Sonuç ne olursa olsun burada iyi bir oyun mümkünse iyi bir sonuç almak istiyoruz."

Terim, Galatasararay'dan eski öğrencisi Felipe Melo'nun da kadroda olmasını istediğini fakat teknik direktör Carlos Dunga'nın onu tercih etmediği için saygı duyduğunu ifade etti.

Fatih Terim, yakın zamanda Arjantin ile bir hazırlık maçı oynamak için girişimlerinin de bulunduğunu ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.