Fabrikadaki Kazandan 8 İşçi Zehirlendi

Fabrikadaki Kazandan 8 İşçi Zehirlendi

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir kimya fabrikasındaki kazandan 8 kişi zehirlendi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan zehirlenen işçilerden ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi....

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir kimya fabrikasındaki kazandan 8 kişi zehirlendi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan zehirlenen işçilerden ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Fabrikada bulunan antifriz kazanına temizlemek için giren Ömer Sarıaydın ve Dursun Topuz, kimyasal maddeden etkilenerek zehirlendi. Durumun farkına varan diğer arkadaşları Fatih Tanış, Kerem Aytaş, Cuma Şahbaz, Harun Kaya, Kemal Kaya ve Murat Akça yardıma koştu, ancak kendileri de zehirlendi. Bunun üzerine diğer arkadaşları itfaiyeye ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye, Ömer Sarıaydın ve Dursun Topuz’u antifriz kazanından çıkardı. Sağlık görevlileri, zehirlenen işçileri ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü. Zehirlenen işçilerin tedavisi sürerken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.