Evraklar Bakanlığa gönderildi

Evraklar Bakanlığa gönderildi

AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, “Konya Metrosu projesinin proje çalışmaları tamamlanmış olup, evraklar Kalkınma Bakanlığı’na projenin yatırım programına alınması için gönderilmiştir” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, ülke ve Konya gündemini değerlendirdi. AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Erdoğan’a, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkaya ve Esra Gültekin eşlik etti. Konya’nın devam eden projelerini Konya milletvekilleri olarak yakından takip ettiklerini aktaran Erdoğan,  “Konya’mız için, milletvekilleri olarak, çalışmalarımıza hem Ankara’da hem Konya’da devam etmekteyiz. Bir hekim olarak da yakından takip ettiğim sağlık yatırımlarından; 610 yatak tescilli Numune Hastanesi’nin 15 Ocak itibarı ile taşınma işlemleri tamamlanmış olup, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. 1.250 yataklı Şehir Hastanesinin fiziki gerçekleşmesi  yüzde 44 olup inşaatı hızla devam etmektedir. Projenin bedeli yaklaşık 3 Milyar TL olan ve toplam 43,7 kilometreden oluşan Konya Metrosu projesinin proje çalışmaları tamamlanmış olup, evraklar Kalkınma Bakanlığı’na projenin yatırım programına alınması için gönderilmiştir” dedi.

MİLLETVEKİLLERİMİZ YATIRIMLARI TAKİP EDİYOR

“122 km’lik Çevre Yolu’nun da ilimiz için ne kadar önemli olduğu aşikardır” diyen Erdoğan, şunları kaydetti: “ 3 şeritli olarak, bölünmüş yol standardında yapılacak 122 kilometre uzunluğundaki Konya Çevre Yolunun 71 kilometrelik kesimi Yatırım Programı’nda bulunmaktadır. 22 kilometrelik 1. kısmı BSK (bitümlü sıcak karışım asfalt) kaplamalı bölünmüş yol tamamlanmış ve 2 adet köprülü kavşak ve 2 adet köprüde çalışmalar devam etmektedir. Bu kesimin yıl ortalarında tamamlanarak trafiğe açılması için çalışmalar hızla devam etmektedir. 49 kilometrelik 2. kısım için yer teslimi yapılmış olup, arazi alımları tamamlanmıştır. 51 kilometrelik 3. kısmın ise, proje çalışmaları devam etmektedir. Konya’mız için proje ve yapım aşamasında olan tüm yatırımlar da milletvekillerimizce titizlikle ve yakından takip edilmektedir.”

2019’A EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

AK Parti Konya İl Kongresi’nin 3 Mart’ta gerçekleştirileceğini de hatırlatan Erdoğan, “AK Parti Konya teşkilatı olarak, 31 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Bu hafta sonu itibarı ile de ilk ilçe danışma toplantılarımızı da gerçekleştirdik. İl Kongremizi de 3 Mart 2018’de gerçekleştireceğiz. Bayrağı devreden ve devralan tüm teşkilat mensuplarımızı kutluyoruz.  2019’a doğru emin adımlarla yürürken, her birimizin yükünün ne kadar ağır olduğunun farkında olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında, şanlı tarihimizden ve milletimizden aldığımız güçle, “istikrarlı, güçlü ve lider ülke Türkiye” hedefine ulaşmak adına azimle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, AK Parti teşkilatımız ve milletimizle birlikte tarih yazmaya devam ediyoruz. Bütün ihanetlere ve kumpaslara rağmen; sanayisi ile tarımı ile büyüme oranlarımız ve ihracatımız rekorlar kırmaya, işsizlik oranlarımız düşmeye, borsamız yükselmeye, özetle: ekonomimiz büyümeye devam etmektedir. Bu arada, dünya çapındaki projelerimiz ve yatırımlarımız da hız kesmeden sürmektedir.  Tüm bu gelişmeler olurken, vatandaşımızın güven ve huzurunu sağlamak adına, Türkiye’miz için hain emelleri olan terör örgütleriyle de içte ve dışta mücadelemiz kesintisiz devam edecektir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum