Ev sahibi takımlar sevindi

Ev sahibi takımlar sevindi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 21. Hafta maçları tamamlandı. Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un da mücadele ettiği ligde bu hafta ev sahibi takımların üstünlüğü ile geçildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 21. Hafta maçları tamamlandı. Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un da mücadele ettiği ligde bu hafta ev sahibi takımların üstünlüğü ile geçildi.  Ligde bu hafta oynanan 9 maçtan 4 ev sahibi takım galip ayrılırken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Deplasmanda takımlarının tek galibiyet kazandığı haftada 3 puana ulaşan ekip Sarıyer deplasmanında ki Giresunspor oldu. Ev sahiplerinin 16 puan topladığı haftada deplasman takımları 7 puanda kaldı.
9 maçta toplam 27 golün atıldığı 21. haftada  ev sahibi takımlar rakip kaleyi 16 defa havalandırırken, deplasaman takımları 11 golde kaldılar. Bu gollerden 12’si ayakla atılırken, 10 gol penaltıdan kaydedildi. Geriye kalan 5 gol ise kafa golü oldu. Bu hafta çalınan 10 penaltı ile 21. Hafta sezonun en çok penaltı çalınan haftası oldu.
Ligde oynanan maçlarda bu hafta toplamda hakemler 61 sarı kart gösterdi. Bunlardan 32’si deplasman takımlarına gösterilirken29 kart ise ev sahibi takımlara gösterildi. Konya Anadolu Selçukluspor’dan Yaser’inde kırmızı kart gördüğü haftada toplam 4 kırmızı kart çıktı. 4 kırmızının 3’ü deplasman takımlarına 1’i ev sahibi takıma gösterildi. Ligde bu hafta Gaziosmpaşa 7 sarı ve 1 kırmızı kart ile en fazla kart gören takım oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.