Esrarı Biberle Kamufle Etmişler

Esrarı Biberle Kamufle Etmişler

İstanbul’da polisin uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonunda Esenler Otogarı'nda yaklaşık 5 kilo esrar ele geçirildi. Yapılan baskında bir şüpheli tutuklandı. Ele geçirilen uyuşturucunun yeşil biberlerle kamufle edilmesi dikkat çekti....

İstanbul’da polisin uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonunda Esenler Otogarı'nda yaklaşık 5 kilo esrar ele geçirildi. Yapılan baskında bir şüpheli tutuklandı. Ele geçirilen uyuşturucunun yeşil biberlerle kamufle edilmesi dikkat çekti.

Güven Timleri’ne bağlı ekiplerin operasyonu Esenler Otogarı’nda gerçekleşti. Polisin verdiği bilgiye göre ekipler otogar içinde servis araçlarının içindeki iki kişinin şüpheli hareketlerinden kuşkulandı. Şüphe üzerine iki kişiyi takibe alan ekip, bir süre sonra perona yanaşan otobüsten bir kişinin indiğini ve takip edilen iki şüphelinin de bu kişiyi karşıladığını belirledi. Otobüsten inen kişinin elindeki bagajdan şüphelenen polis, 3 kişiyi de gözaltına alarak arama yaptı. Otobüsten inen M.A.T isimli şüphelinin getirdiği çuvalı açan polisler ilk etapta yeşil biberlerle karşılaştı. Biberler arasında bulunan ve naylonlara sarılı plastik kutuyu açan polis esrar ile karşılaştı. Yapılan tespite göre uyuşturucunun 4 kilo 915 gram ağırlığında esrar olduğu belirlendi.

Adliyeye sevk edilen M.A.T, isimli şüpheli 6 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.