Esnafa indirimli sağlık hizmeti

Esnafa indirimli sağlık hizmeti

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) ile Özel Konya Hospital Hastanesi arasında imzalanan protokol ile esnaflarımız indirimli sağlık hizmeti alacak.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) ile Özel Konya Hospital Hastanesi arasında imzalanan protokol ile esnaflarımız indirimli sağlık hizmeti alacak. KONESOB toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine, KONESOB Başkanımız Ali Osman Karamercan, Birlik Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Oda Başkanlarımız ile Özel Konya Hospital Hastanesi Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya Karaca katıldı.

İmzalanan protokolden dolayı memnuniyetlerini dile getiren KONESOB Başkanımız Ali Osman Karamercan, “KONESOB ailesi olarak 84 Odamız ve 50 bin üyemiz ile birlikte esnaflarımızın faydalanacağı bir anlaşmaya Konya Hospital ile imza atıyoruz. Bundan böyle Meslek Odalarımız ve üyelerimiz Konya Hospital Hastanemizden farklı branşlarda özel indirimli fiyatlarla faydalanabilecekler” dedi. Özel Konya Hospital Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya da konuşmasında, “Özel Konya Hospital olarak Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Oda Başkanlarımız ve üye esnaflarımıza hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.