Eskişehir hazırlıkları başladı

Eskişehir hazırlıkları başladı

Torku Konyaspor’da, ligin son haftasında, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıkları başladı Kayserispor galibiyetiyle iyice rahatlayan ve 11. sıraya yükselen Torku Konyaspor, Eskişehirspor ile Cuma akşamı karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspor’da, ligin son haftasında, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıkları başladı Kayserispor galibiyetiyle iyice rahatlayan ve 11. sıraya yükselen Torku Konyaspor, Eskişehirspor ile Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. Pazartesi günü dinlenen yeşil-beyazlılar, bu maç için haftanın ilk antrenmanını dün akşam Tatlıcak M: Tevfik Lav tesislerinde yaptılar. Bugün taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapacak olan Kartallar, Perşembe günü sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Eskişehir’e gidecek. Torku Konyaspor’da, Eskişehirspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakat olan Ali Turan ve Kokaloviç ile sarı kart cezalısı Mehmet Güven kadroda yer alamayacak. Kayserispor maçında sarı kart gören Recep’in ise, cezalı olmadığı 3 sarı kartı bulunan Recep’in 4. kartı kupa maçında gördüğü, bu nedenle takımda yer alabileceği bildirildi.

Torku Konyaspor’da hedef, Eskişehir deplasmanından da puan çıkartarak ligi en az 42 puanla kapatmayı amaçlamakta. Kartallar, Eskişehirspor’u deplasmanda yenmeleri halinde Bursaspor’un berabere kalmasıyla bir basamak daha üste çıkarak sezonu 10. sırada kapatacak. Torku Konyaspor, Akhisar ve Gençlerbirliği’nin mağlup olması halinde de Eskişehir deplasmanında alacağı galibiyetle puanını 44’e yükselterek averajla lig perdesini 8. sırada kapatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.