Eski yöneticilerden Kartal’a destek

Eski yöneticilerden Kartal’a destek

Konyaspor’un eski Başkan Yardımcıları Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker, yeşil-beyazlı temsilcimizin birinci etap kamp hazırlıklarını yaptığı Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan'ı

Bahattin Karapınar başkanlığındaki bir önceki yönetim kurulunda Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan'ı ziyaret etti.

Sıkıntılı bir dönemden geçen Konyaspor'un bütün olumsuzlukların üstesinden gelerek mutlu sona ulaşıp Süper Lig'e yükseldiğini ifade eden eski Başkan Yardımcıları Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa Küçüksöker, "Yeni dönemde aktif olarak görev almasakta gönlümüz her zaman Konyaspor ve Konyaspor'umuzun başarılı olmasından yana. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz yönetimdeyken görevimizi layıkıyla yerine getirip verdiğimiz sözü tuttuk ve Konyaspor'u yeniden Süper Lig'e taşıdık. Esas mücadele bundan sonra başlayacak. Konya gibi büyük bir şehrin takımının Süper Lig'de de büyük hedefler peşinde koşması gerekir. Bunu yaparken tabiki sağlam adımlarla hedefe yürümek gerekir. Yeni göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetim kurulunun Konyaspor'u Süper Lig yolunda istenilen hedefe ulaştıracağına inanıyoruz. Maddi manevi desteğimiz bundan sonrada devam edecek. Burada tüm Konya'ya görev düştüğünü bir kez daha tekrarlamakta fayda var. Başarı isteniyorsa herkesin gücü yettiği kadarıyla taşın altına koyması gerekiyor. Konyaspor'a bir yıl aradan sonra yeniden çıkacağı Süper Lig arenasında başarılar diliyoruz" şeklinde görüş belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.