Eski İstihbarat Şube Müdürünün Evi 2.5 Saat Arandı

Eski İstihbarat Şube Müdürünün Evi 2.5 Saat Arandı

Edirne’de Eski İstihbarat Şube Müdürü Ö.N’in evinde 2.5 saat süren arama yapıldı. Kocaeli merkezli 8 ilde 17 polise “paralel” iddiasıyla operasyon yapıldı. Operasyonun yapıldığı illerden birisi de Edirne oldu. Daha önce Kocaeli İstihbarat...

Edirne’de Eski İstihbarat Şube Müdürü Ö.N’in evinde 2.5 saat süren arama yapıldı. Kocaeli merkezli 8 ilde 17 polise “paralel” iddiasıyla operasyon yapıldı.

Operasyonun yapıldığı illerden birisi de Edirne oldu. Daha önce Kocaeli İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görev yaptıktan sonra Edirne’ye atanan Ö.N’nin Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan eve sabah saatlerinde polis girdi.

17-25 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında önce İstihbarat Şube Müdürlüğü görevinden alınan Ö.N, farklı şubelerde görevlendirildikten sonra açığa alındı. Kocaeli merkezli 8 ilde yapılan operasyonda daha önce bu ilde görev yapması nedeniyle Ö.N.’nin evinde de arama yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla (KOM) Mücadele ve Terörler Mücadele (TEM) ekiplerinin saat 10.00 sıralarında başlattığı arama 2.5 saat sürdü. Arama sonucunda polis ekipleri ellerinde delil torbalarıyla evden ayrıldı. Aramada herhangi bir gözaltı olayı gerçekleşmedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.