Eski Chp Genel Başkanı Baykal, Konya'da:

Eski Chp Genel Başkanı Baykal, Konya'da:

"Bir bakarsınız ani bir çözüm süreci ve değişim başlar. Türkiye bir kişinin etrafında güç biriktirerek yönetilemez"

KONYA (AA) - Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Bir bakarsınız ani bir çözüm süreci ve değişim başlar. Türkiye bir kişinin etrafında güç biriktirerek yönetilemez" dedi.

Baykal beraberindeki Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Aydın Milletvekili Lütfi Baydar, Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile partisinin Seydişehir ilçe binasında partililerle biraraya geldi.

Burada yaptığı açıklamada, siyasetin özünün değişim olduğunu belirten Baykal, "Bir bakarsınız ani bir çözüm süreci ve değişim başlar. Türkiye bir kişinin etrafında güç biriktirerek yönetilemez. 12 yıldır belli bir şekilde gidildi. Bu işler olmuyor. Gün olur uygun bir süreç başlar çok şey değişir. Bu değişim mutlaka olacaktır. Tersine dönüş yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Baykal, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarla sıcak ilişkilerde bulunuyorum. Bu seçimde herkes inandığı doğrultuda oy kullanacak. Siyasetin özü yenilenmedir. Değişim dönüm noktasıdır. Türkiye bir anlayışla yönetiliyor öncelikle bunu aşmalıyız. Demokratik siyasi bir çözüm sunmalıyız. Sizler değerlerinizi, vatan sevginizi, millet sevginizi içinizden çıkarmayın, sahip çıkın pes etmeyin. Gün gelecek Türkiye'de köklü değişiklik hukuk devleti süreci tablonun içerisine girecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.