Korkmaz’dan  firmalara tebrik

Korkmaz’dan firmalara tebrik

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yayınladığı “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının sonuçları, Konya sanayisinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yayınladığı “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasının sonuçları, Konya sanayisinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Araştırmaya göre, Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında 17 Konya firması yer aldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, “İSO 500 listesinde 17 firmamızın yer alması, Konya sanayisinin Türkiye ekonomisine olan katkısının ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Bu başarı, şehrimizin sanayi altyapısına, nitelikli insan kaynağına ve girişimci ruhlu iş insanlarına olan yatırımlarımızın karşılığını alıyor olmamızın bir göstergesidir. KONYAGİAD olarak, Konya sanayisinin daha da büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu başarıyı elde eden tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.