Dış mahallelerin  yolları yapılıyor

Dış mahallelerin yolları yapılıyor

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kapsamlı yol çalışmaları, dış mahallelerin farklı bölgelerinde de tüm hızıyla sürüyor.

Ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla, Doğanbey Mahallesi ve Nilüfer Bahçesi çevresinde önemli projeler hayata geçiriliyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemizin her köşesine eşit hizmet götürme amacımız doğrultusunda, Doğanbey Mahallemizde başlattığımız asfalt çalışmaları ile halkımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Mahalle sakinlerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Nilüfer Bahçemiz, Beyşehir’in doğal güzelliklerinin en önemli sembollerinden biridir. Bölgede artan ziyaretçi trafiği ile birlikte, bu eşsiz alanı ziyaret edenlerin daha rahat bir deneyim yaşamaları için gerekli altyapı çalışmalarını başlattık. Bu projeler, Beyşehir’in turizm potansiyelini daha da artıracak ve ekonomimize katkı sağlayacak” dedi.

Doğanbey Mahallesi Muhtarı Ahmet Akalın ise “Mahallemizde gerçekleştirilen bu yol iyileştirme çalışmaları mahallemizdeki ulaşımı daha konforlu hale getirmiştir. Belediye yetkililerine ve Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a bu konuda gösterdikleri hassasiyet ve hızlı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar, mahallemizin genel altyapısını iyileştirecek ve yaşam kalitemizi artıracaktır” diye konuştu.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdoğan da belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediyemizin Nilüfer Bahçesine ulaşımı kolaylaştırmak için yaptığı yol genişletme ve parke döşeme çalışmaları, mahallemize değer katıyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.