Eşini Öldürdüğünü Belirten Şüpheli Polise Teslim Oldu

Eşini Öldürdüğünü Belirten Şüpheli Polise Teslim Oldu

Kırıkkale’de 2 yıl önce S. K. isimli kadının öldürülmesi olayıyla ilgili İstanbul’da bir kişi gözaltına alındı. S. K.’nın eşi olduğu belirtilen kişinin, cinayeti itiraf ettiği ve polise teslim olduğu açıklandı. İstanbul Asayiş...

Kırıkkale’de 2 yıl önce S. K. isimli kadının öldürülmesi olayıyla ilgili İstanbul’da bir kişi gözaltına alındı. S. K.’nın eşi olduğu belirtilen kişinin, cinayeti itiraf ettiği ve polise teslim olduğu açıklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, S. K. isimli maktulün ölümü ve zanlının yakalanmasına ilişkin bilgi verildi. Buna göre 7 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen ve S. K. isimli kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili bir kişinin İstanbul'da teslim olduğu açıklandı. S. K.'nın eşi olduğunu belirten İ.K.'nın, duyduğu vicdani rahatsızlık nedeniyle polise giderek teslim olduğu belirtildi.

Olaya ilişkin açıklamada dikkat çeken bilgiler de yer aldı. Buna göre eşini öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilen İ.K.'nın, bir müddet sonra deforme olmuş cesedi İstanbul'a getirerek Kağıthane'de ormanlık alana bıraktığı belirtildi. Zaman zaman cesedi kontrol ettiği de belirtilen İ.K.'nın 9 Kasım 2014 tarihinde vicdani rahatsızlık duyarak polise teslim olduğu açıklandı.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.