Eser: Hissediyorum, şampiyon olacağız

Eser: Hissediyorum, şampiyon olacağız

Beşiktaşın 100. Yılda şampiyon olan kadrosunda bulunan, Bursaspor ile Süper lige çıkma başarısını gösteren Eser Yağmur bu kez de Konyaspor forması altında Bank Asya 1. Liginde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.

Onun futbol macerası Almanya’da başladı. Şu an Türkiye’deki liglerde top koşturan birçok gurbetçi futbolcu gibi tesadüfler Eser’i burulara sürükledi. Eser Yağmur henüz 19 yaşındayken, Lucescu’nun çalıştırdığı Beşiktaş’a geldi. Siyah-beyazlı takımın şampiyon olan kadrosunda yer aldı. Sonrasında yaşadığı talihsizlikler nedeniyle çok farklı yerlere sürüklendi. Elazığspor, Diyarbakırspor, Bursaspor ve Karşıyaka formaları giydi. Şimdi ise Konyaspor’un başarısına katkıda bulunmanın çabasını gösteriyor. 26 yaşında olmasına rağmen Türkiye’de birçok takımda top koşturan ve önemli deneyimler kazanan Eser Yağmur, Bank Asya’da futbol oynamanın büyük bir zevk olduğunu, bu ligde müthiş bir çekişmenin ve mücadelenin olduğunu söyledi.
BÜYÜK BİR HAVA YAKALADIK
Oynadığı bütün takımların hedefli takımlar olduğunu söyleyen Eser Yağmur, Konyaspor’un da şampiyonluk mücadelesi verdiğini belirterek, “Burada mutluyum, her şey çok iyi gidiyor. Sezona da çok iyi bir giriş yaptık. Zirveye oynuyoruz. Bunu da sezon sonuna kadar sürdüreceğimize eminim. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Bunu daha önce o zamanki adıyla Lig A’da Bursaspor forması altında yaşamıştım. Şimdi de aynı hislere sahibim. Burada da zafere ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü aynı havayı Konyaspor’da da yakalamış durumdayız. Çok iyi bir yönetim, çok iyi bir teknik ekip ve futbolcu topluluğu burada bir arada bulunuyor. Bunun sonucunda da başarının gelmesi çok doğal olacaktır.”
BU LİGİ ÇOK İYİ BİLİYORUM
Eser, Bank Asya Ligi’ne yabancı olmadığını belirterek, “Bank Asya 1. Lig’in yabancısı değilim, burada da uzun zaman top koşturdum. Bursaspor, Karşıyaka ve son olarak da Konyaspor ile bu ligin tadına varıyorum. Kaf-Kaf ile de Süper Lig’in kapısından döndüm. Ben futbola aşık biriyim. Gerçekten yeşil sahanın benim için anlamı büyük. Hayatımın bir parçası diyebilirim. Bank Asya 1. Lig’de oynamak benim için bir zevk. Bunu Süper Lig’de de top koşturmuş bir futbolcu olarak söylüyorum. Çünkü burada gerçek anlamda müthiş bir çekişme ve kayısayı bir mücadele var. Çok sert bir lig. Kesinlikle Süper Lig’in gölgesinde kalan bir lig değil. Çok ciddi, kaliteli oyuncular ve takımlar var. Bakıldığı zaman uluslararası platformda da emsallerinden pek aşağı kalır tarafı yok.”
BEN TAM BİR HAMALIM
Kendisini Hakan Şükür’e benzettiklerini, ancak bu görüşlere katılmadığını ifade eden Konyaspor’un forvet oyuncusu Eser bu konuda şunları söyledi: “Ben Türkiye’ye geldiğim andan itibaren uzun boyum nedeniyle hep Hakan Şükür’e benzetildim. Ama kesinlikle benzemiyorum. Kendisi çok büyük bir futbolcu, belki de Türk futboluna gelmiş geçmiş en önemli golcülerden biri ama stillerimiz çok farklı. Çok istikrarlı bir futbolcuyum. Genelde sezon başına 30 civarında maç oynarım. Tabi eğer bir sakatlık durumu yoksa. Forvet oymama rağmen çok gol atan bir futbolcu değilim. Ama oyunu çok yönlü oynayan bir futbolcu olduğum için genelde teknik adamlar benden vazgeçmez. İleri uçta oynarken bile savunmaya, orta sahaya yardım ederim. Sizin anlayacağınız tam bir hamalım. Asist yapma özelliğim ve çalışkanlığım sayesinde oynadığım takımlarda forma bulduğumu düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum