Ertuğrul: Geçte olsa döndüm

Ertuğrul: Geçte olsa döndüm

Konyasporun tecrübeli futbolcusu Ertuğrul Arslan, ilk 2 takım arasına girme yolunda 5 takımın avantajı olduğunu ve Süper Lige çıkma yarışının bütün hızıyla son maça kadar devam edeceğini belirtti

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Ertuğrul Arslan, ilk 2 takım arasına girme yolunda 5 takımın avantajı olduğunu ve Süper Lig’e çıkma yarışının bütün hızıyla son maça kadar devam edeceğini belirtti. Ertuğrul, her maçı kendi içerisinde tek tek düşündüklerini ve önceliklerinin Giresunspor maçını kazanarak yollarına kayıpsız devam etmek olduğunu belirtti ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “Öncelikle bu zor süreçte bana desteklerini bir an olsun esirgemeyen annem, eşim, kızım, ailem, takım arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Futbolcunun her zaman olmak istediği yer olan sahalara döndüğüm için öncelikle mutluyum. Ağır bir sakatlık geçirdim. Ama bu süreçte kendime iyi baktığımı düşünüyorum. Biraz geç oldu ama her şeye rağmen sahalara döndüğüm için mutluyum.”

GİRESUN MAÇINI KAZANACAĞIZ

İstanbul Güngörenspor maçıyla uzun bir aradan sonra sahalara döndüğünü ve kendisi adına bu maçın çok anlamlı olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Ertuğrul Arslan, “Galibiyetin gelmesi sevincimi ikiye katladı. Futbolu seviyorum ve sahalarda olmak istiyorum. Konyaspor’un bir parçasıyım ve takım arkadaşlarıma bu zorlu süreçte yardımcı olmak istiyorum. Üzerime düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu. Önlerinde Giresunspor ile başlayacak 7 maçlık zor bir seri olduğunun altını çizen Ertuğrul Arslan, bu maçla ilgili olarak ise şunları söyledi. “Artık lig çok kızıştı. İlk 5 takımında Süper Lig’e yükselme hedefi var. Biz de en az rakiplerimiz kadar iddialıyız. Herkes sorumluluğunun bilincinde ve her maçı tek tek düşünüyoruz. Bunların ilki Giresunspor maçı. O maçı oynamadan diğer maçları düşünmenin bir anlamı yok. Şimdi sadece Giresunspor maçını düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda hep beraber Süper Lig’e çıkma sevincini yaşarız.”

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Konyaspor’da, Giresunspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki gün öğleden sonra yapılan antrenmanında futbolcuların morallerinin üst düzeyde olduğu gözlendi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra 3 gruba ayrılarak savunma ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Dün de Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yapan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.