Erol Olçok İlkokulu 2-B sınıfı Eskil’deki okula çeşme yaptırdı

Erol Olçok İlkokulu 2-B sınıfı Eskil’deki okula çeşme yaptırdı

Karatay Erol Olçok İlkokulu 2-B sınıfı, sınıf öğretmeni Şevki Şafak'ın öncülüğünde Aksaray’ın Eskil ilçesindeki Hacı Battal Tüzün İlkokulu Bahçesi'ne çeşme yaptırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şevki Şafak, "Daha önce 2021 yılında mezun ettiğim öğrencilerimin velileriyle hem bir mezuniyet hatırası olsun hem de çocuklarımız birlik beraberliğin, yardımlaşmanın verdiği o güzel duyguyu hissetsinler düşüncesiyle Eskil ilçemizin Böğet Köyü'nde bulunan Şehit İbrahim Er İlkokulu bahçesine Şehit Erol Olçok İlkokulu 4-B Sınıfı olarak bir çeşme yaptırmıştık. Şimdi de Eskil merkezde bulunan Hacı Battal Tüzün İlkokulu bahçesine Şehit Erol Olçok ilkokulu 2- B Sınıfı olarak bir çeşme yaptırdık. Bu hizmetlerin, beni fahri hemşerileri olarak gören çok kıymetli dostlarımın köylerine, ilçelerine nasip olmuş olmasından dolayı ayrıca mutluluk duyuyorum. Çeşmelerimizin suyu, içenlere şifa olsun. Katkı sağlayan, destek olan, emek veren, dua eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

Eskil'de İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer ile fikir alış verişinde bulunduğunu dile getiren Şafak’a bölge sakinlerinden Ahmet Gültekin ve 2-B Sınıfı velilerinden Ömer Obayeri eşlik etti.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.