Erman ve Abdullah resmi imzayı atı

Erman ve Abdullah resmi imzayı atı

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısına Antalya Belekte hazırlanıyor.

9 Ocak’ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul Büyükşehir ile karşılaşacak olan temsilcimizde kamp çalışmaları sorunsuz devam ediyor. Ayrıca ilk yarı sona ermeden önce iki önemli maçtan galip ayrılmasını bilen yeşil-beyazlılarda çalışmalar moralli bir şekilde devam ediyor.

Bir taraftan lig ve kupa hazırlıklarına devam eden Şekerspor, diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bucaspor’da forma giyen Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da mücadele eden Abdullah Apak ile anlaşan temsilcimiz, 2. resmi transfer döneminin başlaması ile birlikte tecrübeli isimlere dün resmi imzayı attırdı. Ocak ayının başından itibaren takımın Belek’te yaptığı kampa katılan ve çalışmalarını sürdüren tecrübeli futbolcular kendilerini 1.5 yıllığına Şekerspor’un renklerine bağladılar.
Klasman grubu maçlarına güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da, Erman ile Abdullah’ın yanı sıra stoper mevkisine de bir oyuncu alınması için temaslar devam ediyor. Bank Asya’nın güçlü ekiplerinden Rizespor’dan bir oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında ancak bu futbolcunun henüz bir netlik kazanmamasından dolayı ismi açıklanmadı. Bu futbolcunun ismi transferi tamamlandığı takdirde önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ayrıca Konyaspor’un başarılı kaptanlarından Ömer Gündostu’nun isminin de Şekersporla anıldığı gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcunun yakınlarına, Şekerspor’da seve seve oynayabileceğini, dahası boş mukaveleye imza atabileceğini, bunun için de gereken fedakarlığı yapabileceğini söylediği bildirildi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kamp çalışmalarının moralli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Klasman grubunun ikinci yarısı için olumlu çalışmalar yaptıklarını belirten Altıparmak; “İkinci yarıda çok daha iyi bir ekip olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Takıma yeni katılan iki forvet oyuncusunun da durumları oldukça iyi. Oturmuş bir kadroya eksik görülen mevkilere nokta transferler yaptığımız için tecrübeli isimlerin çok kısa bir sürede takım içindeki uyum sorununu aşacaklarına ve ikinci yarıda çok faydalı işler yapacaklarına inanıyorum. Ayrıca ikinci transfer döneminde ihtiyacımız olan mevkilere transferler yapıyoruz. Adam almış olmak için değil, ekibimize uyum sağlayabilecek, katkı verecek, bizi hedefe taşıyabilecek ve Şekerspor’un takım yapısına uyacak isimleri kadromuza katıyoruz. Şu an için her şeyiyle hazır bir takımız ve iyi motive olmuş durumdayız. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyon olmak ve bunun için emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın iskeleti oluşturuldu. İnşallah ikinci yarıda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize uzanarak herkesi mutlu edeceğiz” diye konuştu.
Şekerspor kulüp Başkanı Yavuz Erence ise ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir ekiple yola devam edeceklerini söyledi. Takımdan son derece memnun olduklarını ve teknik adamlarının da oyuncuların performanslarından memnun olduğunu ifade eden Erence; “İyi kadromuzu daha da güçlendirdik. Biz bazı maçları nasıl kaybettiğimizi biliyoruz. Bu konuda da sıkıntılarımızı yetkililere ifade ettik. Umarım bundan sonraki maçlarda aynı sıkıntıları yaşamayız. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe kesinlikle ulaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.