Ergen genç psikolojisi anlatıldı

Ergen genç psikolojisi anlatıldı

Saadet Partisi Meram İlçe Kadın Kolları bu hafta ''Ergen Genç Psikolojisi'' konulu bir konferansa imza attı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Mediha Ürkmez gençlere yönelik şimdiye kadar duymaya alışık olmadığımız konulara dikkat çekti. Ürkmez, gençlerin ergenlik döneminde el kol hareketlerinin, sakarlığın arttığını özellikle tutarsız ve kaba şekilde gülme ve ağlamaların yüksek dozda olduğunu ve yine bunların 15-24 yaş arası gayet normal olduğunu vurguladı. Ürkmez, ebeveynlerin bir olumsuzluğa kapılmamasının gerektiğini dile getirdi.
“Gençler bu dönemde gizemli tavırlar sergiler, sürekli hak peşindedir, adalet duygusuna çok önem verir, ezberleme ve kabiliyet duyguları gelişir, ihtiyaçlarının karşılanmasına çok önem verirler” diyen Ürkmez, temel ihtiyaçlarının karşılanması durumunda da çok huzurlu tavırlar sergileyeceklerini söyledi.
Ürkmez, son olarak gençlerin kesinlikle dinlenmesinin gerektiğini, dinlediğimizin mesajının verilmesini, sorumluluk verilmesini ve emir cümlelerinin terk edilmesini belirterek konferansı noktaladı.Ardından adayımız Hatice Gerçeker gündemi değerlendirerek, 10 yıllık icraatların ortada olduğunu vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum