Erence: Sezona avantajlı gireceğiz

Erence: Sezona avantajlı gireceğiz

Konya Şekerspor bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken, öte yandan sezon açılış planlamasını yapıyor.

İç transfer ise Samet Maviş dışında tamamlanırken, geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen Serkan Balıkesirspor’la anlaştı. Alanyaspor’un sol kanat oyuncusu Mehmet Balban ve Zeytinburnuspor’un tecrübeli golcüsü Murat Dilek’i renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar başarılı futbolcular ile de temaslarını sürdürüyor. Savunmanın sol kanadı için bir futbolcu ile imza aşamasına gelen yeşil-beyazlılar, Almanya’dan da birkaç gurbetçi futbolcu ile temaslarını sürdürüyor. Özelikle öne çıkan gurbetçi bir ismin orta sahanın sağında, forvete yakın mevkide görev yaptığı gelen haberler arasında

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da bulunan teknik adam Mehmet Altıparmak’ın burada beğendiği isimlerle yapılan temaslar olumlu sonuçlandığı takdirde imza aşamasına gelinen isimler kamuoyuna duyurulacak. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda alt yapıda bulunan 5 isim A takıma kazandırıldı. Geçtiğimiz sezon liglerde gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı futbolcular Abdullah, Ahmet, Oğuz, Aykut ve Lokman yeni sezonda Şekerspor’un başarısı için 2. Lig’de mücadele edecek. Ayrıca Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Şekerspor yönetimi transferlerde de ekonomik davranmayı planlıyor.

İki oyuncu daha alarak transferi kapatacaklarını belirten yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Kadromuzu koruduğumuz için, yeni sezona avantajlı şekilde başlayacağımızı düşünüyorum. Hem futbolcu arkadaşlarımız, hem de hocamız artık bizden birisi oldular. Bunun yanı sıra, şu ana kadar iç transferi çözdük. Ayrıca dış transferde de üç oyuncuyu renklerimize kattık. İki oyuncu daha alarak transferi noktalayacağız ve hazırlıklarımıza Temmuz’dan itibaren start vereceğiz. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda kampın birinci bölümü Çumra’da gerçekleşecek. İkinci bölümse daha sonra belli olacak. Büyük ihtimalle Patalya veya Bolu’da olabilir. Yeni sezon hedefimize gelince, Konya Şekerspor iki sezondur elde ettiği deneyimle inşallah yine zirve hesapları yapacak. Temkinli ve tedbirli adımlar atarak hedefimize ulaşmak isteriz. Şunu yaparız bunu yaparız demek için zaman çok erken” şeklinde görüş bildirdi. Konya Şekerspor, Adıyamansporlu Barış’tan sonra Arminia Bielefeld takımından gurbetçi bir oyuncuyu da renklerine bağlamak üzere. Bu oyuncuyla ilgili görüşmelerin sonuna gelindiği ve hafta sonuna kadar sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.

Dış transfer çalışmalarını kamp tarihine kadar sonlandırmayı hedefleyen Konya Şekerspor görüştüğü isimlerle anlaşma sağlandığı takdirde isimleri açıklayacağını bildirdi. Konyaspor’a transfer olduğu iddia edilen genç oyuncu İshak Çakmak konusunda ise yeşil-beyazlı camiadan henüz bir açıklama gelmedi. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence’nin Ankara’da olduğu ve Konya’ya geldiğinde yapılacak toplantı sonrası nasıl bir yol izleneceği ve tüm konularla ilgili olarak açıklama yapılacağı belirtildi. Konyaspor ile sıkı diyaloglar içinde olan Şekerspor camiası Konyaspor’un Cafercan Aksu’yu da kadrosuna dahil etmek isteğini ve bu konuyla ilgili teklif sunduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum